2000 TL mouse önerisi

Emre010534

Decapat
Daha fazla  
2000 TL bütçem var. Kablosuz bir model bakıyorum genel olarak. Bütçeyi biraz aşıp Rampage zenith Pro almak geçti aklımdan ama mantıklı hareket olur mu bilemedim. Sizin önerileriniz neler?

Eğer eliniz çok büyük değilse, claw veya fingertip tutuşuna sahipseniz M3S Pro almanızı öneririm.

Eğer eliniz çok büyük değilse, claw veya fingertip tutuşuna sahipseniz m3s Pro almanızı öneririm.

Aslında ürün güzel fakat çok uyuz olduğum bir nokta var. Ürünün fiyatını arttır git kutuya koy dongle ı neden ayrı satarsın ki. Bu tarz ürünlerde sadece ürün fiyatını değil aksesuar fiyatınıda düşünmek lazım. Tam performans kullanamadıktan sonra ne önemi kalıyor. Aklımdan geçirdiğim ama tercih etmeyeceğim bir seçenek.

Haklısınız, can sıkıcı bir durum. Ancak, ekstrem bir oyuncu değilseniz aslında 1K polling rate günümüz için yine yeterli bir seviyede. Yerinizde olsam, mouse’u şimdi alır sonrasında elime para geçtiğinde 4K dongle’ı da alırdım. Fakat tercih sizin tabii ki.

Rampage zenith Pro alınmaz mı?
Hocam, bu model hakkında pek bilgim yok. Ancak, bir ürünü alırken garanti, müşteri memnuniyeti gibi etkenleri de dikkate almak gerekiyor bence. Şahsen bu konularda Rampage’i başarılı bulmuyorum. Yine de model hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa, daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı