zıbab ivjj Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #11 766888 dedi: hocam kablolu mu kablosuz mu arıyorsun kablosuz al derim o fiyata. benim önerim lamzu atlantis. veya atlantis mini. VAXEE OUTSET AX Wireless. darmoshark m3s. vxe r1. G wolves htm - hts Genişletmek için tıkla... Darmoshark m3 pro modelini önerir misiniz hocam?
766888 dedi: hocam kablolu mu kablosuz mu arıyorsun kablosuz al derim o fiyata. benim önerim lamzu atlantis. veya atlantis mini. VAXEE OUTSET AX Wireless. darmoshark m3s. vxe r1. G wolves htm - hts Genişletmek için tıkla... Darmoshark m3 pro modelini önerir misiniz hocam?
Metenikbc Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 400 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #12 zıbab ivjj dedi: Darmoshark m3 pro modelini önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Dermoshark'lar hakkında malzeme kalitesi kötü diyorlar hocam ama kullanmadım, hemen almayacaksaniz vxe mad r bekleyin derim 36 gram 8khz.
zıbab ivjj dedi: Darmoshark m3 pro modelini önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Dermoshark'lar hakkında malzeme kalitesi kötü diyorlar hocam ama kullanmadım, hemen almayacaksaniz vxe mad r bekleyin derim 36 gram 8khz.
7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 12 Aralık 2024 #13 zıbab ivjj dedi: Darmoshark M3 Pro modelini önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Büyük bir mouse, diğer arkadaşın dediği gibi malzeme kalitesi de çok kaliteli demiyorlar ama illa alırsanız m3s öneririm Pro büyük çünkü elinize uymayabilir
zıbab ivjj dedi: Darmoshark M3 Pro modelini önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Büyük bir mouse, diğer arkadaşın dediği gibi malzeme kalitesi de çok kaliteli demiyorlar ama illa alırsanız m3s öneririm Pro büyük çünkü elinize uymayabilir