lollybuttrash Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Merhaba. Wraith sitesinden birkaç model baktım fakat fazla anlamadığım için fikir danışmak istedim. Kablosuz olmalı, bir de m3s Pro'ya baktım pek uzun gitmiyor sarjı, o yüzden pek ısınamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
Merhaba. Wraith sitesinden birkaç model baktım fakat fazla anlamadığım için fikir danışmak istedim. Kablosuz olmalı, bir de m3s Pro'ya baktım pek uzun gitmiyor sarjı, o yüzden pek ısınamadım.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.802 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 M3 pro max. Darmoshark. Bende şu furylevel z1 satılsın alacağım inşallah.
lollybuttrash Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Lskow dedi: M3 Pro Max. Darmoshark. Bende şu Furylevel Z1 satılsın alacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Ürün stokta yok ya.
Lskow dedi: M3 Pro Max. Darmoshark. Bende şu Furylevel Z1 satılsın alacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Ürün stokta yok ya.