2000 TL mouse önerisi

Bütçe
2000

pablocraxk

Centipat
Daha fazla  
Benim için görünüşten çok hız ve tutuş hassasiyeti önemli. Şu an elimde Logitech G203 var, ama orta tuşu sorunlu olduğu için başka bir fare almak istiyorum. Şu anda baktıklarım arasında Attack Shark 3X var. Sizlerin önerilerine de açığım.

Al geç.

Mesajıma tepki bırakan hocalarım, bilmediğim veya yanlış bildiğim bir şey varsa bilgilenmek isterim. Bilmemek değil öğrenmemek hatadır değil mi

herkes MCHOSE A5 Ultra diyor sence oda alınabilirmi?
Biraz da ben araştırayım dedim A5 Ultra çokça tavsiye edilen bir model. Özellikle son zamanlarda daha çok tavsiye ediliyor.

Mesajıma tepki bırakan hocalarım, bilmediğim veya yanlış bildiğim bir şey varsa bilgilenmek isterim. Bilmemek değil öğrenmemek hatadır değil mi
VXE R1 SE+ dışında pek tercih edilecek gibi değil açıkçası. Onun da sorunlu olduğu söyleniyor son zamanlarda. Ayrıca A5 Ultra ondan kat be kat daha iyi.

İlk olarak aynı mouse vardı bende de hocam, bende de orta tekerlek bozuldu ve sol alt skatezi parçalanmıştı. Ben A5 Ultra yerine ATK Dragonfly A9 Plus tercih ettim gayet güzel mouse tavsiye ederim Attack Shark modellerini tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…