Benim için görünüşten çok hız ve tutuş hassasiyeti önemli. Şu an elimde Logitech G203 var, ama orta tuşu sorunlu olduğu için başka bir fare almak istiyorum. Şu anda baktıklarım arasında Attack Shark 3X var. Sizlerin önerilerine de açığım.
Benim için görünüşten çok hız ve tutuş hassasiyeti önemli. Şu an elimde Logitech G203 var, ama orta tuşu sorunlu olduğu için başka bir fare almak istiyorum. Şu anda baktıklarım arasında Attack Shark 3X var. Sizlerin önerilerine de açığım.
VXE R1 SE+ dışında pek tercih edilecek gibi değil açıkçası. Onun da sorunlu olduğu söyleniyor son zamanlarda. Ayrıca A5 Ultra ondan kat be kat daha iyi.
İlk olarak aynı mouse vardı bende de hocam, bende de orta tekerlek bozuldu ve sol alt skatezi parçalanmıştı. Ben A5 Ultra yerine ATK Dragonfly A9 Plus tercih ettim gayet güzel mouse tavsiye ederim Attack Shark modellerini tavsiye etmiyorum