2000 TL mouse önerisi

Bütçe
2000

Desperate47

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önceden SteelSeries Prime FPS bir mouse kullanıyordum ama belirli bir zamandan sonra fare tekeri scroll jumping yapmaya başladı. Bana Prime benzeri bir fare önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Daha önceden SteelSeries Prime FPS bir mouse kullanıyordum ama belirli bir zamandan sonra fare tekeri scroll jumping yapmaya başladı. Bana Prime benzeri bir fare önerebilir misiniz?
Mchose A5 ultra veya Aula SC680 bakabilirsiniz.

MCHOSE A5 Ultra veya Aula SC680 bakabilirsiniz.

MCHOSE gözüme çarptı gibi şu anlık onu alabilirim.

Furylevel de güzel gibi sizce hangisi daha iyi olur ayrıca elim çok fazla terliyor bu yüzden daha terletmeyecek bir mouse türü vs var mıdır?

Furylevel de güzel gibi sizce hangisi daha iyi olur ayrıca elim çok fazla terliyor bu yüzden daha terletmeyecek bir mouse türü vs var mıdır?

MCHOSE de olabilir Furylevel'de tamamen size kalmış ben Aigo GM80 kullanıyorum diye önerdim elim küçük değil ama hoşuma gidiyor hafif diye.

Öyle bir tür yok furylevel biraz daha A5 e göre geride yanlış bilmiyorsam kalite, kronik gibi durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…