2000 TL mouse pad önerisi

Ahmetimo

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum siyah olması iyi olur aklımda şimdilik bunlar var.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum siyah olması iyi olur aklımda şimdilik bunlar var.

KlasseGear gerçekten üst düzey. Tavsiye ederim.

Kumaş düşünüyorsunuz sanırım? Ace ya da Spirit of Aim alabilirsiniz. Spirit of Aim kullanıyorum 3 aydır gayet iyi. Öncesinde de klassegear kullanıyordum bariz bir fark var aralarında.

Hocam isterseniz 700 tlyede mouse pad bulunur mouse pad için çok yüksek bir bütçe bence bu.

Zırt pırt aldığımız bir şey değil ki hocam. Fareye o kadar para verilip kaymasını sağlayan yüzeyde ucuza kaçılması çok saçma.

Tabii ki hocam, ikinci bilgisayarda klassegear kullanıyorum ama arada çok belirgin bir fark var - ki spirit of aim de öyle inanılmaz üst düzey bir pad değil.

Hocam genelde mouse pad orta seviye olsa iş görüyor farenin skatez kalitesine bağlı oluyor kayıp kaymaması 2K fazla bence ben öyle düşünüyorum arkadaş eğer almak isterse diye zaten güzel bir şey attım orası ayrı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı