2000 TL mouse pad önerisi

franzlizst

Hectopat
En fazla 2000 TL bütçem var. Bütçeme uygun mouse pad aramaktayım. Wraith sitesindeki bu mouse pad tasarım olarak hoşuma gitti. Marka hakkında hep olumlu yorumlar gördüm. Kullananlar görüşlerini belirtebilir mi? Alternatif olarak önerebileceğiniz mouse pad var mıdır? Boyut olarak fark etmiyor. Teevolution Terra Pro mouse ile kullanacağım.

Mouse Pad'e neden o kadar para verilirki hiç anlamıyorum. Ne özelliği oluyorki ayı kürkünden mi yapılıyor

Hocam bence o mousepadden kat ve kat daha iyisini alabilirsiniz. E sporcuların ve çoğu Türk oyuncusunun AKTİF olarak kullandığı çok kaliteli,güzel ve verdiği performansa rağmen fiyat performans bir ürün olan Klasse Longteng mousepadini almanızını öneririm bugüne kadar alan birisinin beğenmediğini ne gördüm ne duydum. Ve fiyatı 1000 liraydı diye hatırlıyorum fiyat artmıştır belki ama 2000 lira değildir büyük ihtimal. Bu arada %50 kontrol %50 hız almanızı yine öneririm.

Hocam longteng güzel fakat 2 bine daha iyisi bulunur diye tahmin ediyorum.

Mouse Pad'e neden o kadar para verilirki hiç anlamıyorum. Ne özelliği oluyorki ayı kürkünden mi yapılıyor
Tam olarak ayı kürkünden yapılmıyor hocam Ama emin olun böyle 300 liralık aldığımız Dünya haritalı mousepad (benim kullandığım)le bir oyun oynayın bide klasse longteng gibi müthiş bir mousepadle oynayın aradaki farkı anlarsınız

Hocam longteng güzel fakat 2 bine daha iyisi bulunur diye tahmin ediyorum.
Hocam çok ideal, mousepade o kadar para vermeye gerek yok o yüzden onu önerdim. Gayet işinizi görür Çoğu kişi aktif olarak kullanıyor

Bende kullanıyorum hocam, gayet güzel ama dediğim gibi bütçeden kısılmayacaksa daha iyi seçenekler var.

Spirit of aim ace Pro bakabilirsiniz hocam hibrit yüzeylisine.

Haklısınız hocam baktım şimdi 1.900 liraya bayağı güzel gözüküyor.

Hocam mouse pad zaten ömürlük eşyalardan, bir kere alsın bitsin gitsin diye düsünuyorum ben eğer düzgün kullanilirsa en az 4 yıl gidiyor.

Longteng rezil bir pad spirit of aim veya ace serisi bu bütçede alınmaz nasıl bir yüzey istiyorsunuz yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…