2000 TL mouse ve kulaklık önerisi

GLPHY

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire rx 570 4gb
ryzen 5 3600
msi a320m pro e
550 watt psu
16gb ram 3200 mhz
Arkadaşlar merhaba 2000 TL bütçem var. Kulaklık ve mouse alacağım benim düşündüğüm kulaklık Gamepower kugon, mouse ise ya G102 ya da g203. Sizin önerileriniz nelerdir?
Not: Beyaz olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
logitech g305 mouse güzel ben kullanıyorum ama 1500 tl yani bütçede 500 tl bırakıyo olurda kulaklıktan vazgeçersen kesinlikle g305 öneririm

logitech g305 mouse güzel ben kullanıyorum ama 1500 tl yani bütçede 500 tl bırakıyo olurda kulaklıktan vazgeçersen kesinlikle g305 öneririm
g305 e vericeği parayı z1 e verebilir birazcık fazla miktar para vererek.

İfadeler: G2D
G305'e vericeği parayı Z1'e verebilir birazcık fazla miktar para vererek.

Kulaklık olarak ne önerirsin?

Hocam bende Havit Fuxi H3 var böyle kulaklığın Allah belasını versin 2. günden Wireless bozuldu 5 aydır kullanıyorum gidip geliyor ses.

Hocam bende Havit Fuxi H3 var böyle kulaklığın Allah belasını versin 2. günden Wireless bozuldu 5 aydır kullanıyorum gidip geliyor ses.

Hocam bende Havit H630BT Pro kullanıyorum 3 aydır tam oyuncu kulaklığı değil ama gene kasarsın ses biraz 900 küsüre bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…