2000 TL mouse ve mouse pad önerisi

Var böyle bir şey aynı markanın 2 tane mouse padi var, mouse çevirirken tümsek hissettiriyor, ayrıca mouse sürtünüyormuş gibi hissediyorsun.

Her markanın iyi kötü ürünü var hocam markaya bağlamamak lazım her ürünü.

Var böyle bir şey aynı markanın 2 tane mouse padi var, mouse çevirirken tümsek hissettiriyor, ayrıca mouse sürtünüyormuş gibi hissediyorsun.

Markanın bir ürünü kötü diye her ürünü kötü olmuyor. Bknz: SC680, SC580X.

Rezil yüzeyli dediğin mouse padi Dünya nın en iyi oyuncuları kullanıyor bende 2 tane var yağ gibi akıyor, neyin rezilliğinden bahsediyorsun?

2008 falan galiba sene hala.

Rezil yüzeyli dediğin mouse padi Dünya nın en iyi oyuncuları kullanıyor bende 2 tane var yağ gibi akıyor, neyin rezilliğinden bahsediyorsun?

Yuzeyi berbat ve uzun omurlu degil fiyatına göre. QCK'de artik tercih edilmiyor sandigin gibi. Eski oyuncular kullanıyor sadece alıskanlıklardan dolayı. Freefall, Artisan gibi mousepadler cok daha fazla tercih ediliyor. QCK gibi padler eskide kaldı.

Markanın bir ürünü kötü diye her ürünü kötü olmuyor. Bknz: SC680, SC580X.

2008 falan galiba sene hala.
Klassegear 3 tane mouse padi var, mouse pad demem onlara, fiyatları uygun diye ekipmandan anlamayan kitlenin abarttığı marka. Jm yi saymıyorum bile 300 tl, moudr pad kendi kendine döküldü aynısını kullandım.

Klassegear 3 tane mouse padi var, moude pad demem onlara, fiyatları uygun diye ekipmandan anlamayan kitlenin abarttığı marka. Jm yi saymıyorum bile 300 tl, moudr pad kendi kendine döküldü aynısını kullandım.

Eminim kullanmissindir ve dokulmustur. Ayni fiyata daha iyi hybrid yuzeye sahip bir pad daha öneremezsin. Sayisiz ekipman denedim ve suan 5 tane mousepadim var. Bu butcede en iyisi attigim iki ürün. Bilgin yoksa konuyuda daha fazla kirletme gereksiz fikirlerinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…