2000 TL Notebook

• Konuyu başlatan Heyie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 811
H

Heyie

Ziyaretçi
Yine merhaba :) Bu konuda daha önce bir konu daha açmıştım, @Egemen 'den aldığım öneriler doğrultusunda şu bilgisayarın bana uygun olabileceğini düşündüm: Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.655 TL + Kingston Notebook 4GB 1600 MHz DDR3 CL11 Low Vers - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Bilgisayardan beklediklerim şunlardı:
-Grafik ve web tasarım ile uğraştığım için sadece Photoshop, Dreamweaver vb. programlara yaklaşık 5 GB RAM gerekiyor ve bazen bilgisayarı zorlayan programlar olabiliyor. Sürekli yeni sürümleri çıkıyor ve boyutları artıyor.
-Aynı anda 15-20 sekme rahat açılsın ve kasmasın.
-Sadece yazın canım sıkıldıkça oyun oynayabilirim. Gta4'e kadar yüksek grafiklerde rahat rahat oynayabilsem yeter :)
-Bilgisayarın pil ömrü 1-2 saat değil de en azından 3-4 saat gitse mükemmel olur.
-Bilgisayar stabil olsun, kasma ve donma olmasını istemem. 7-8 saat açık kalınca hemen çöken bir pc hayatta istemem.
-İşletim sistemi farketmez. Zaten orijinal 8.1 Embedded Pro yükleyeceğim.

Sorularım:
-Grafik ve tasarım programlarını kasmadan ve donmadan kullanabilir miyim?
-15-20 sekme rahat açılır mı?
-Hangi oyunlara kadar kasmadan iyi grafiklerde oynatabilir? (1 yılda 3 ay yani okullar kapalıyken oynarım)
-Bu bilgisayar bana göre normal olan kullanımda (ortalama 10 sekme ama bazen artıp azalabiliyor) %100 iken kaç saatte biter ve bilgisayarda kasma-donma olur mu?
-Böyle bana kaç yıl dayanır bu bilgisayar?

Çok şey istemiş olabilirim ama üzgünüm. Çok meraklıyım, yanlış seçim yapmaktan korkuyorum. Ayrıca önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı