2000 TL NumLock olan minimal klavye önerisi

Waltrock

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi biraz boyutu küçük, delete insert tuşlarına ihtiyacım yok ama numpad olması zorunlu bir klavyeye ihtiyacım var. Daha öncesinde aigo A100 alıp iade ettim, 2 tane tuşu basınca fırlayıp çıkıyordu switchden. Red switch'i kesinlikle düşünmüyorum 1 yıldır kullanıyorum, maviden geçtim hiç memnun değilim zaten o yüzden değiştiriyorum numpad ve mavi switch (en azından clicky tıklandığı hissetiğin bir switch olmalı). Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller :)

Edit: Max 2000TL bütçe ayırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam farkındayım numpad istiyorsunuz fakat bu fiyata çok güzel olduğu için atıyorum numpadsiz düşünülebilir. İyzico ile ödeme yaparsanız 2100 TL'ye kadar düşüyor fiyat.

Hocam farkındayım numpad istiyorsunuz fakat bu fiyata çok güzel olduğu için atıyorum numpadsiz düşünülebilir. İyzico ile ödeme yaparsanız 2100 TL'ye kadar düşüyor fiyat.

Klavye isini bilindik markalar beceremiyor hocam. Ucuz hissettiriyor hep. Fare konusu ayri ama klavyede bilinmeyen markalar hep ayni fiyata daha saglam bir deneyim sunuyor. Bende geçenlerde popüler olan A75 var arkadasimin kac bin liralik Razer klavyesinden daha iyi bir hissiyatı ve yapisi var oyle düşünün.

Klavye isini bilindik markalar beceremiyor hocam. Ucuz hissettiriyor hep. Fare konusu ayri ama klavyede bilinmeyen markalar hep ayni fiyata daha saglam bir deneyim sunuyor. Bende geçenlerde popüler olan A75 var arkadasimin kac bin liralik Razer klavyesinden daha iyi bir hissiyatı ve yapisi var oyle düşünün.

Kullanmış olduğum bir klavye ve aluminyum kasası olsun vs bana çok güzel hissettirmişti. Şu anda da Aula F75 var hala arada değiştire değiştire kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı