yusuf besci Kilopat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #11 Nebula96 dedi: Teşekkürler. Önerinize R9 380 ekran kartlı sistem toplayacaktım ama 500 watt PSU yetersiz kaldığı için Gtx 950 ekran kartlı sistem toplayayım dedim. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun mavi ekransız günler
Nebula96 dedi: Teşekkürler. Önerinize R9 380 ekran kartlı sistem toplayacaktım ama 500 watt PSU yetersiz kaldığı için Gtx 950 ekran kartlı sistem toplayayım dedim. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun mavi ekransız günler
Rasim Ercan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #12 atakanamasya dedi: Şu an Eksen Bilgisayar dolar kuru kampanyası var. Ben de bu sistemi toplayacağım 2 hafta içinde. Eki Görüntüle 169710 Genişletmek için tıkla... Merhaba bende sistem toplayacağım ama seçtiğiniz kasa yerine bu kasayı tercih ettim hangisini tavsiye edersiniz ? Dosya Ekleri KASA.png 96,2 KB · Görüntüleme: 102
atakanamasya dedi: Şu an Eksen Bilgisayar dolar kuru kampanyası var. Ben de bu sistemi toplayacağım 2 hafta içinde. Eki Görüntüle 169710 Genişletmek için tıkla... Merhaba bende sistem toplayacağım ama seçtiğiniz kasa yerine bu kasayı tercih ettim hangisini tavsiye edersiniz ?