2000 TL oyun için laptop önerisi

mustafa uz

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım dizüstü bilgisayar alacak, bütçesi 2000 lira kadar. Oyun oynamak için falan alacak Önerileriniz nelerdir? Sizce hangi marka ve model en uygun olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunlar ona göre.
Moderatörler şu adama bir dürtün. Yetersiz bilgiden.

Güzel kardeşim sence ne oynayacak? Adam 10K PC istemiyor 2000 istiyor belli oyunlar var 2000TL'ye hangi oyunları açtırtabilirsin? Sizin gibi her işe moderatörleri katanlardan tiksiniyorum kusura bakma ama.

Güzel kardeşim sence ne oynayacak? Adam 10K PC istemiyor 2000 istiyor belli oyunlar var 2000TL'ye hangi oyunları açtırtabilirsin? Sizin gibi her işe moderatörleri katanlardan tiksiniyorum kusura bakma ama.

Ne belli? Sonuçta kahin değiliz ve adam belki teknolojiden anlamıyor. 2000 TL'lik laptopla BF1 Ultra'da oynayabileceğini düşünüyor olabilir.

Ne belli? Sonuçta kahin değiliz ve adam belki teknolojiden anlamıyor. 2000 TL'lik laptopla BF1 Ultra'da oynayabileceğini düşünüyor olabilir.

Biraz gayretli olsan adamın mesajlarına bak Monster notebook sahibiymiş konularında belli oluyor. Bilgisayar hakkında bir şeyler biliyor demek ki değil mi? Moderatörlere emir vermenden hiç hoşnut olmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı