2000 TL oyun için monitör önerisi

Bütçe
2000TL

Conor Anthony

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
Rx 570
Selam. Akşamları eve gelince oyun girebiliyorum anca oyun oynarkende yandan izlemelik bir şey açacağım bir monitör arıyorum. Şu an kullandığımı yan monitör alacağımı ana monitör yapacağım. Bütçeme uygun bir şey bulursanız sevinirim. Şunu çok beğendim ama gerek var mı yoksa 2000 TL'lik beni keser mi bilmiyorum.

Selam. Akşamları eve gelince oyun girebiliyorum anca oyun oynarkende yandan izlemelik bir şey açacağım bir monitör arıyorum. Şu an kullandığımı yan monitör alacağımı ana monitör yapacağım. Bütçeme uygun bir şey bulursanız sevinirim. Şunu çok beğendim ama gerek var mı yoksa 2000 TL'lik beni keser mi bilmiyorum.

Sizin seçiminze bağlı. 24inç samsung monitörler de var mesela IPS ama 60Hz. Bu attığınız hem IPS hem de 165Hz (180Hz O.C). Yani Hz istemiyorum derseniz daha uyguna da var.

Bence güzel monitör seçmişsiniz değer fiyatına hem IPS hem 165 Hz.

Sizin seçiminze bağlı. 24inç Samsung monitörler de var mesela IPS ama 60Hz. Bu attığınız hem IPS hem de 165Hz (180Hz O.C). Yani Hz istemiyorum derseniz daha uyguna da var.

2000 TL'ye işinizi görecek monitör yok. Attığınız monitör kalitelidir, üzmez.

Sizin seçiminze bağlı. 24inç Samsung monitörler de var mesela IPS ama 60Hz. Bu attığınız hem IPS hem de 165Hz (180Hz O.C). Yani Hz istemiyorum derseniz daha uyguna da var.

Eğer varsa biraz daha iyi monitörler bütçeyi yükseltebilirim ama 3600 birkaç ay çıkmaz benden. Şöyle bir şey gördüm ne dersiniz?

Oynadığınız oyunlar, elinizdeki ekran kartıyla aldığınız FPS de önemli.

Elimde RX570 var. Oynamadığım oyun yoktur RDR 2'den, Undertale hepsine girmişimdir. CS:GO'da 1000 küsur saatim var. Sizce son attığım monitör iş görmez mi? Alternatif şunu da buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı