2000 TL oyun için VDSL modem önerisi

Daha fazla  
Meslek
Bölge Yöneticisi
Oyun için VDSL modem arıyorum. Oyun için aramamın sebebi bufferbloat vs. konularında beni üzmemeli. Çekim gücü çok önemli değil kablo ile bağlanıyorum kablosuz için ayrıca bir Router'ım mevcut. QoS ayarı olması önemli. Limiti 2000 olarak belirledim ama daha uygun fiyatlı da olabilir tabii özellik olarak eşit şartlarda olduğunda. İnternet hızım 80/15.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam;
TP link olan modelde 5Ghz, 2 kat daha fazla bant genişliğine sahip
Keenetic olan modelde ise 2.4Ghz, 1.3 kat daha fazla bant genişliğine sahip. Şahsen tavsiyem Keenetic olur. Nedeni ise zaten 5Ghz'de yüksek hız olacaktır, daha fazla bant genişliğini efektif kullanabilmek ne kadar mümkün sorgulanır. Ancak bunu yerine daha yavaş hız sunan 2.4Ghz sinyalini geliştirmek daha faydalı olacaktır. Eğer evinizde 5Ghz kullanan cihaz sayısı 8-9'ları geçiyor ise Tp Link düşünebilirsiniz.
Şahsen evimde TP Link kullanıyorum kablolu veri iletimi gayet iyi memnunum ancak kablosuz konusunda bazen canımı sıkıyor. Keenetic kullanmadığım ve iki üretici de kablosuz harici donanım bilgisi sunmadığı için sadece rakamlara bakarak yorum yaptım bilginize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı