2000 TL Oyun kolu önerisi

Bana hiç konforlu gelmemişti bu kol, halbuki herkes önerir. Tuş hissiyatı konusunda 8 BitDo daha iyi ama konfor açısında HyperX önerimdir.

Hocam arkadaşa yazdığım gibi tuş kalitesi, ölü bölge sorunu vb sorunlar var mı? 1 2 yıl sonra sorun çıkartır mı? Ve kullanıyor musunuz? (markayı hiç duymadığım için soruyorum)

İki kolda iyi ama tuş konusunda 8BitDo daha hoşuma gitti. Ölü bölge konusunda HyperX'in bir sorun çıkartacağını sanmıyorum keza arkadaştan test ettim ikisini de.

Hocam arkadaşa yazdığım gibi tuş kalitesi, ölü bölge sorunu vb sorunlar var mı? 1 2 yıl sonra sorun çıkartır mı? Ve kullanıyor musunuz? (markayı hiç duymadığım için soruyorum)
Hocam 8bitdo'nun deadzone modu açıkken ölü bölgesi %10 falan içiniz rahat olsun, stick drift olması zaten imkansız Hall effect sensörleri var kolun.

Tuş kalitesi ve ergonomisi harika cidden d-pad ve omuz tuşlarına bastığınız zaman mouse tıklama sesine benzer bir ses geliyor ve hissiyatı hoş bence, eliniz büyükse controller küçük gelebilir benim gözümde tek sıkıntısı o ve gyro olmaması sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı