i3 gayet iyi bir işlemci sözüm yok ve yanında 3 yazıyor diye de demiyorum ama neticede biri 2 çekirdek biri 8 çekirdek. Ama yine de ısrar etmiyorum i3 te alınabilir.
Dostum sinirlenme konuşuyoruz şurada, çekirdeği fazla olan iyidir diye bir şey yok elbet ama eğer biri 8 diğeri 2 çekirdekse çok kanallı işlemlerde 8 çekirdek olan farkını ortaya koyar. Yoksa i3 te on numara işlemci. Forumda neredeyse her gün intel işlemci alın demekten dilinde tüy bitmiş insanım ben, gayet iyi biliyorum AMD nin çekirdeklerinin ay çekirdeği olduğunu
Dostum sinirlenme konuşuyoruz şurada, çekirdeği fazla olan iyidir diye bir şey yok elbet ama eğer biri 8 diğeri 2 çekirdekse çok kanallı işlemlerde 8 çekirdek olan farkını ortaya koyar. Yoksa i3 te on numara işlemci.