1-2 saat öncede bir konu açmıştım ama babamla 10 dk. önce bir konuştuk. Sonunda bir karar aldık.
Benim bu ameliyat işim olmasaydı 2500-3000 TL civarı toplayacaktım ama 1 ay çalışamayacağım dan dolayı bütçem baya düştü. Babamda kendini üzme parçaları tek tek alırız dedi.
Anlayacağınız ekran kartı, işlemci ve anakartı ben alacağım. Birde işlemci soğutucusunu ben alacağım.
Babama çok yüklenmek istemiyorum. Onun için güç kaynağı ve kasa tavsiyesi lazım.
Ben Z5 + VS650 almayı düşünüyorum. 300 TL civarı tutuyor. Daha ucuz bir kasa ile güç kaynağı tavsiyesi verebilir misiniz ?
Bütçem 2000 TL monitör dahil değil. Son olarak da GTX 770 istemiyorum. i3 4130 işlemci ve en fazla GTX 760 olsun. Anakart da RAM 4 girişli olsun. Render yapacağım ve seneye i7 ile güncel bir ekran kartı alacağım. Bu seneki oyunları rahat oynayayım da başka bir şey istemiyorum.
Monitör 23" inç. 1920x1080.
@Silinen üye ve @Akif sizleri konuya bekliyorum. Bir üst cevabımda ne istediklerimi yazdım. Bugün kasa veya HDD alacağım.
@Akif tavsiyen için teşekkür ederim. Ben ileride takviye yapacağım için anakartı yüksek tutuyorum. Sence GTX 750 Ti alsam. Bu seneki oyunları rahat oynar mıyım.