Öncelikle 2000 TL'lik Bir Oyun Sistemi Arıyorum
İ3 İstemiyorum i5 Falan Olsun Skypeden Konuşurken Server VS Kurabileyim.
8GB Ram Ve Kaliteli Bir Ekran Kartı Olmalı.
Yukarıdakilerini Kasasıyla Güç Kaynağı İle Rica Etsem Toplarmısınız?
İyi Forumlar.
Tamamen Elverişlidir Umarım.Battlefield 4 Gibi Oyunları GTA IV Gibi Oyunları Rahatça Oynayabilirmiyim High-Ultra Videoda Çekeceğim Bunu Göz Önünde Bulunduralım Teşekkürler Bu Arada
Scorpions arkadaşımın sistemi gayet güzel. Dilersen (aklında soru işareti var ise) güç kaynağını RS-600 yapabilirsin. Aynı ekran kartı modelini kullanmıştım bana sesli gelmişti. Markasını ekran kartının PowerColor yapabilirsin.
Scorpions arkadaşımın sistemi gayet güzel. Dilersen (aklında soru işareti var ise) güç kaynağını RS-600 yapabilirsin. Aynı ekran kartı modelini kullanmıştım bana sesli gelmişti. Markasını ekran kartının PowerColor yapabilirsin.
T2 Mini soğutucusunuda alırsanız. 2058 TL olur. Stokta yok diye koymadım. Neden Amd dersen. High ve Ultrada oyun videoları çekeceğini söyledin. Bende işlemciyi daha uygun seçtim. R9 280x de senin işini fazlasıyla görecektir. İsteğe bağlı olarak r9 285 de yapabilirsin ekran kartını.
Benim sistemim oyunlarda daha çok performans verecektir. Çünkü r9 280x, r9 280 den çok daha performanslı. Birde ekran kartını r9 285 yapabilirsin. Daha iyi mimariye sahipmiş. Birde daha az güç tüketiyormuş.