E EmrecanOrenli Hectopat Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #1 Arkadaslar bana 2000 TL GTA 5 vb. oyunları ultra veya high de oynatacak ve 3-4 sene idare edecek bir sistem toplar misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2015
Arkadaslar bana 2000 TL GTA 5 vb. oyunları ultra veya high de oynatacak ve 3-4 sene idare edecek bir sistem toplar misiniz?
darkteam Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #2 Sana vatanbilgisayardan sistem toplayabilirim ama doların duşmesini bekle bence.
E EmrecanOrenli Hectopat Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #3 darkteam dedi: Sana vatanbilgisayardan sistem toplayabilirim ama doların duşmesini bekle bence. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman düşer? Ben youteber olan barış oyundanınkini alacaktım , sence iyi mi o?
darkteam dedi: Sana vatanbilgisayardan sistem toplayabilirim ama doların duşmesini bekle bence. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman düşer? Ben youteber olan barış oyundanınkini alacaktım , sence iyi mi o?