2000 TL Oyun Sistemi

Benim yazdığımı almayacaksan bile ekran kartının daha önemli olduğunu bil.

Öncelikle 6300 ile R9 290 öneren arkadaşıma selam olsun. 6300 r9 290 ile darboğaz yapar. R9 280x ile de en iyi 8320 gider. Bence o sistemde sadece işlemciyi 8320 yap ve erkan kartını r9 280x yap anakartı da Msi G-43 yap. Anakartı dediğim gibi yaparsan rami 8GB yapabilirsin. @prlk13

Asus r9 280x alıcam bunun için 600w mı yoksa 650w mı almalıyım? 650w 80+ yeter diye düşünüyorum fakat 750w almalısın diyenleri bile gördüm. FX 6300 işlemciyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
@KralYolu, R9 290 ile FX-6300 darboğaz yapmaz, sadece Multiplayer'da birkaç sorun çıkartır o kadar. Ayrıca, R9 280X'e FX-6300 dahil rahatlıkla gider.
Önerdiğin kasayı araştırdın mı bilmiyorum fakat o kasa gelecek için ideal değil. Kablo saklama ünitesi yok, iyice kötü olur kasanın içi. PSU desen 12V kanalından 500W veriyor ve ileride yapılacak upgrade için yeterli değil.

1- İşlemci darboğaz yapmaz, sıkıntı yok.
2- Kasaya sığmama ihtimalini ben düşünmedim. Z3 Plus gayet şık ve geniş bir kasa.
3- R9 280X diyorum. Günümüzde vRAM sıkıntısı başladı. 3GB vRAM çok olmasa da uzun süre götürür.
4- Corsair VS650'e güven, çok rahat yeterli.
5- VGA girişte kullandığında bir sorun yaşayacağını sanmam.

@Silinen üye Ne yani 600w PSU yetmez mi ? r9 280x'e. İyi o zaman darboğaz olmaz ise 6300 ile TITAN Z koyalım. Darboğaz yok zaten bakın ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

600W PSU diyorsun da, o sistem 600W'in tamamını vermeyecek ki. 12V kanalından olan değeri verecek.
Ben darboğaz olmaz dedim, mesajımın devamını okumadın sanırım. "Multiplayerda birkaç sorun çıkartır, o kadar."

Videona karşılık bunları atalım o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O sistemdeki tek kötü şey, kasadır. Zalman Z3 + Corsair VS 650 düşünebilirsin.

Benim tavsiyem R9 280x.İnanılmaz bir ekran kartı arkadaşımda var neredeyse şuan çıkan her oyunu kaldırıyor.Watch Dogs'u high'ta oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…