2000 TL oyuncu faresi önerisi

Bütçe
2000 TL
Arkadaşlar onerileriniz icin teşekkürler Dragonfly F1Pro, Ajazz 199 4K ve Delux M800 Ultra arasında kaldım. Ajazz 199 4K modeli 4K alici ile gelmesi vb avantajli olsa bile kalite konusunda zayif deniliyor diye vazgectim F1 Pro fiyati Delux M800 ultraya gore 600 TL falan daha pahali cashbackler ile 750 TL'yi buluyor aradaki farkin o kadar etmicegini dusunerek Amazon uzerinden M800 Ultra 600mAh modelini aldim gelmesi 1 ay surer sanirim umarim pişman olmam geldiginde fareyi merak eden arkadaşlar icinde kucuk bir inceleme yazarim.

F1 pro her türlü hocam. F1 veya M800 deseydiniz M800 Ultra derdim ancak F1 pro daha iyi. Yine de bütçeyi düşüreyim dersen M800 Ultra mantıklı 15 güne gelir. Bütçeniz fazla ise F1 pro alin.

Hocam F1 Pro yu daha çok beğenip bütçeden dolayı almadıysanız R1 Pro alabilirsiniz.

Hocam F1 Pro yu daha çok beğenip bütçeden dolayı almadıysanız R1 Pro alabilirsiniz.
O da 2100tl hocam tutuş şekli uygunsa her türlü bir şekilde 200tl daha bütçe bulunup F1 pro alınır.

F1 Pro her türlü hocam. F1 veya M800 deseydiniz M800 Ultra derdim ancak F1 Pro daha iyi. Yine de bütçeyi düşüreyim dersen M800 Ultra mantıklı 15 güne gelir. Bütçeniz fazla ise F1 Pro alin.

Hocam F1 Pro 2.300e gelirken M800 Ultra 1.600'e geldi cashback ile kafayi cok sasirtti o aradaki farki baska bir şeyde harcarim diye dusunup M800 Ultra siparisi verdim en kotu begenmezsem iade veya satisa koyup F1 Pro'ya gecerim.

Hocam F1 Pro'yu daha çok beğenip bütçeden dolayı almadıysanız R1 Pro alabilirsiniz.

Hocam onun maalesef siyah rengi yoktu beyaz renk fazla sevmiyorum.

Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Tamam hocam. Hayırlı olsun M800 Ultra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…