2000 TL oyuncu klavye önerisi

Evet daha önce kullandım bu bütçeye membran klavye almak saçmalıktan başka birşey değil 500TL ye alınan herhangi bir membran klavyede aynı işlevi görecektir.

@Eakkuzu Dostum arkadaşın belki binbir türlü zorlukla biriktirdiği parayı bu şekilde harcaması doğru olmaz bilmediğin konularda yorum yapma.

hocam f/p olduğunu belirtmişim foruma da sormuş yazdığım modeli aratıp isteklerine cevap verip vermeyeceğine bakabilir siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz ahkam kesiyorsunuz komiksiniz

Komik duruma düşürmeyin kendinizi. Ahkam kestiğim yok dostum bildiğin konularda yorum yap. @Hyperciaa Hocam sizce bu bütçede G213 alınır mı ? Arkadaşa laf anlatamıyorum da ben.

XTRFY Xtrfy K4 Rgb bu klavye konusunda ne düşünüyorsunuz bütçe fazla okey ama iyi mıdır sizce?

XTRFY Xtrfy K4 Rgb bu klavye konusunda ne düşünüyorsunuz bütçe fazla okey ama iyi mıdır sizce?
Hiç duymadığım bir klavye. 100Euro çok üstü oluyor bütçenin. Bu kadar yüksek bütçelerde ben olsam Custom Klavye toplardım.

hocam f/p olduğunu belirtmişim foruma da sormuş yazdığım modeli aratıp isteklerine cevap verip vermeyeceğine bakabilir siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz ahkam kesiyorsunuz komiksiniz
1600-1800 TL'ye membrane klavyenin neresi f/p? Çok komiksiniz vallahi. f/p olmayan bir ürünü beğenmemek ne zaman ahkam kesmek olmuş?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…