İsterseniz 1500 liraya AOC 24G2U 144hz monitör alabilirsiniz. Dilerseniz üstüne biraz daha ekleyip 27 inc olanını da alabilirsiniz ben almayı düşünüyorum.
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Önemli olan o. Rekabetçi oynuyorsanız: CS:GO, Valorant veya R6 vb.
Ama hikaye tarzı rekabetçi getirmeyen oyunlar: Witcher serisi, GTA serisi veya Watch Dogs serisi vb. gibi hikayeli oyunlar oynuyorsanız alın 4k . Ama rekabetçi oyunlar oynuyorsanız FHD ve 144hz 1ms olursa daha iyi olur.
İsterseniz 1500 liraya AOC 24G2U 144hz monitör alabilirsiniz. Dilerseniz üstüne biraz daha ekleyip 27 inc olanını da alabilirsiniz ben almayı düşünüyorum.
ASUS TUF GAMING 27" VG27WQ 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR400 VA Pivot WQHD FreeSync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG27WQ ITOPYA'da.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim ben şu an hemen gidip almak istiyorum MediaMarkt veya Vatan'dan önerebileceğiniz monitörler de var mı acaba eğer yoksa mecbur internetten alıp gelmesini bekleyeceğim teşekkür ederim.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim ben şu an hemen gidip almak istiyorum MediaMarkt veya Vatan'dan önerebileceğiniz monitörler de var mı acaba eğer yoksa mecbur internetten alıp gelmesini bekleyeceğim teşekkür ederim.
Vatan'da ikisi de mevcuttu, stoklardan kontrol edebilirsiniz mağazada var mı diye Vatan'ın sayfasından ama bütçe 2.000 TL, fazlasını vermeyecekseniz öncelikle oynamak istediğiniz ya da oynadığınız oyunları düşünerek alın derim. FPS oyunları oynuyorsanız TN panel uygun VA ya da IPS gerekmez. Dediğim gibi acele etmeyin, önce emin olun ve karar verin. Çakıl taşı değil, para veriliyor sonuçta. Pişman olmayın sonra
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
.
Şu monitörü gördüm G-Sync var mı yok mu emin değilim kendi sitesinde gözükmüyor ama Vatan var yazmış yardımcı olur musunuz.