@Lisser @pmanx Gayet açıklayıcı oldu dostlar teşekkürler. Hafta sonu Razer V2 Pro, Viper 8KHz, Razer Basilisk V3 Pro ve ROG Gladius III AimPoint deneyimleme şansım oldu. Bu dört farede kullanım noktasında mevcut faremden daha iyiydi. Sadece Basilisk V3 Pro her ne kadar tutuşta rahat hissettirsede rekabetçi oyunlar için bana göre gereksiz ağır. DeathAdder V3 Pro ise palm tutuşa daha müsait bir mouse gibi ve fiyatı bir tık fazla. Ninjutso Sora almayı düşündüm fakat önsipariş verilebiliyor sadece. Bana daha erken tarihte yeni bir mouse lazım maalesef.
Neden XM2we veya Lamzu Atlantis tercih etmedim?
- Lamzu'nun hoşuma giden renk seçeneği yok maalesef.
- XM2we ise sadece shape olarak tam manasıyla uymayacak hissiyatı verdi tepe yüksekliğinden ötürü. Sanki claw tutuşa zorlarmış gibi geldi.
@pmanx Dediğiniz gibi tam bir claw grip faresi gibi. Benim tutuş şeklim relaxed claw veya claw-palm melezi bir tutuş.
Şimdi gelelim kritik soruya.
1) Sizce ASUS cashback ile 1.585 TL'ye gelecek olan ROG Gladius II'i AimPoint mi almalıyım? (Teknik özelliklerine göre neredeyse imkansız bir fiyata sahip olmuş olacağım.)
2) 1.000 TL'ye Razer Viper 8KHz mi alayım? (8k değil, muhtemelen 1K da kullanacağım sistemim yetmesine rağmen.)
3) Razer Viper 2 Pro mu almalıyım?