Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 30 Temmuz 2024 #111 basakra123 dedi: Bu mouse PC başlangıcında çalışmıyor arada çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Konu açarsanız ayrı daha iyi olur.
basakra123 dedi: Bu mouse PC başlangıcında çalışmıyor arada çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Konu açarsanız ayrı daha iyi olur.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #112 382019 dedi: Aynısı falan değil. Farkındaysaniz G3A'nin sol kısmı dümdüz. G3A geriye doğru daha bombeli. Eki Görüntüle 2268792Eki Görüntüle 2268793 Bu fark bile çok şeyi değiştirir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, bu farkı anlatmanızı bekliyordum (cobra konusundan)
382019 dedi: Aynısı falan değil. Farkındaysaniz G3A'nin sol kısmı dümdüz. G3A geriye doğru daha bombeli. Eki Görüntüle 2268792Eki Görüntüle 2268793 Bu fark bile çok şeyi değiştirir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, bu farkı anlatmanızı bekliyordum (cobra konusundan)
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 30 Temmuz 2024 #113 belirsizz dedi: Evet hocam, bu farkı anlatmanızı bekliyordum (cobra konusundan) Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkürler eğer yapabilirsem Gladius 3 yapamazsam V3 kablolu alacağım. Promos dedi: Herkese teşekkürler eğer yapabilirsem Gladius 3 yapamazsam V3 kablolu alacağım. Genişletmek için tıkla... Konuda gereksiz uzadi. @belirsizz hocam cok cok teşekkür ederim anlayışınız için. belirsizz dedi: Evet hocam, bu farkı anlatmanızı bekliyordum (cobra konusundan) Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yerde model o 2 Pro 2.4kya önerdiler cidden değer mi sizce. 599108 dedi: Bunu sipariş gectim, bugün kargoya verirlerse yarın elimde olur. Ona gore yorumlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Geldi mi hocam. Son düzenleme: 4 Ağustos 2024
belirsizz dedi: Evet hocam, bu farkı anlatmanızı bekliyordum (cobra konusundan) Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkürler eğer yapabilirsem Gladius 3 yapamazsam V3 kablolu alacağım. Promos dedi: Herkese teşekkürler eğer yapabilirsem Gladius 3 yapamazsam V3 kablolu alacağım. Genişletmek için tıkla... Konuda gereksiz uzadi. @belirsizz hocam cok cok teşekkür ederim anlayışınız için. belirsizz dedi: Evet hocam, bu farkı anlatmanızı bekliyordum (cobra konusundan) Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yerde model o 2 Pro 2.4kya önerdiler cidden değer mi sizce. 599108 dedi: Bunu sipariş gectim, bugün kargoya verirlerse yarın elimde olur. Ona gore yorumlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Geldi mi hocam.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Ağustos 2024 #114 Gelmiş, bu fiyata çok güzel diyor.