Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 24 Temmuz 2024 #11 belirsizz dedi: Kötü. Genişletmek için tıkla... Neresi kötü peki Gladius 3le denk değil mi?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Temmuz 2024 #12 belirsizz dedi: O ele ve tutuşa o kadar alçak bir mouse neden öneriyorsunuz? 16 cm olsa anılayacağım ama eli 18 cm ve palm. Tekniği boş ver mouse seçerken. Genişletmek için tıkla... Hocam bende alacağım da Gladius 3 mü daha mantıklı model o 2 Wireless mı? (Önceki farem model o.) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
belirsizz dedi: O ele ve tutuşa o kadar alçak bir mouse neden öneriyorsunuz? 16 cm olsa anılayacağım ama eli 18 cm ve palm. Tekniği boş ver mouse seçerken. Genişletmek için tıkla... Hocam bende alacağım da Gladius 3 mü daha mantıklı model o 2 Wireless mı? (Önceki farem model o.)
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Temmuz 2024 #13 belirsizz dedi: Model o eline uyuyor mu? Sadece 150 TL fark var ona çıkabilir herhalde. Kablosuz zorunluluğu olmadığından FPS Pro gibi seçenekleri de var. Genişletmek için tıkla... Bayağı güzel uyuyor. belirsizz dedi: Model o eline uyuyor mu? Sadece 150 TL fark var ona çıkabilir herhalde. Kablosuz zorunluluğu olmadığından FPS Pro gibi seçenekleri de var. Genişletmek için tıkla... Bir de model onun rahatlığına alıştım.
belirsizz dedi: Model o eline uyuyor mu? Sadece 150 TL fark var ona çıkabilir herhalde. Kablosuz zorunluluğu olmadığından FPS Pro gibi seçenekleri de var. Genişletmek için tıkla... Bayağı güzel uyuyor. belirsizz dedi: Model o eline uyuyor mu? Sadece 150 TL fark var ona çıkabilir herhalde. Kablosuz zorunluluğu olmadığından FPS Pro gibi seçenekleri de var. Genişletmek için tıkla... Bir de model onun rahatlığına alıştım.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #14 Promos dedi: Bayağı güzel uyuyor. Genişletmek için tıkla... Gladius 3 aımpoınt e geçersen devrim yaşarsın. Delux M800 Ultra vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com M800 Ultra almalısın.
Promos dedi: Bayağı güzel uyuyor. Genişletmek için tıkla... Gladius 3 aımpoınt e geçersen devrim yaşarsın. Delux M800 Ultra vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com M800 Ultra almalısın.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Temmuz 2024 #15 belirsizz dedi: Gladius 3 aımpoınt e geçersen devrim yaşarsın. Delux M800 Ultra vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com M800 Ultra almalısın. Genişletmek için tıkla... Neden devrim yaşarım ki.
belirsizz dedi: Gladius 3 aımpoınt e geçersen devrim yaşarsın. Delux M800 Ultra vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com M800 Ultra almalısın. Genişletmek için tıkla... Neden devrim yaşarım ki.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 25 Temmuz 2024 #16 Promos dedi: Neden devrim yaşarım ki. Genişletmek için tıkla... Mouse tasarim farkindan dolayi diyor. O kadar fark eder mi hocam? @belirsizz
Promos dedi: Neden devrim yaşarım ki. Genişletmek için tıkla... Mouse tasarim farkindan dolayi diyor. O kadar fark eder mi hocam? @belirsizz
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #17 ASUS ROG Gladius III Wireless vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com
ASUS ROG Gladius III Wireless vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Temmuz 2024 #18 pawEn dedi: Mouse tasarim farkindan dolayi diyor. O kadar fark eder mi hocam? @belirsizz Genişletmek için tıkla... Aslında alışığım o tasarımlara ben hafiflik olarak diyorum.
pawEn dedi: Mouse tasarim farkindan dolayi diyor. O kadar fark eder mi hocam? @belirsizz Genişletmek için tıkla... Aslında alışığım o tasarımlara ben hafiflik olarak diyorum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #19 Promos dedi: Aslında alışığım o tasarımlara ben hafiflik olarak diyorum. Genişletmek için tıkla... Hafiflik olarak model o 67 gram. Aımpoınt 79 gram. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Promos dedi: Aslında alışığım o tasarımlara ben hafiflik olarak diyorum. Genişletmek için tıkla... Hafiflik olarak model o 67 gram. Aımpoınt 79 gram.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Temmuz 2024 #20 belirsizz dedi: ASUS ROG Gladius III Wireless vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com Genişletmek için tıkla... Bayağı ağırlık farkı var peki model o 2 mi M800 mü daha iyidir. belirsizz dedi: Aslında model o ile g3a aynı gibi, olabilir. 3370 sensör kullanıyor. Hafiflik olarak model o 67 gram. Aımpoınt 79 gram. Genişletmek için tıkla... Aimpoint bayağı istiyordum aslında ama sonra model o 2 aklımı çeldi.
belirsizz dedi: ASUS ROG Gladius III Wireless vs Glorious Model O - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com Genişletmek için tıkla... Bayağı ağırlık farkı var peki model o 2 mi M800 mü daha iyidir. belirsizz dedi: Aslında model o ile g3a aynı gibi, olabilir. 3370 sensör kullanıyor. Hafiflik olarak model o 67 gram. Aımpoınt 79 gram. Genişletmek için tıkla... Aimpoint bayağı istiyordum aslında ama sonra model o 2 aklımı çeldi.