2000 TL parfüm önerisi

Sayın hocam şahsi düşüncem 2.000 Liralık parfüm almak yerine pahalı parfümlerin uygun fiyatlı muadillerini tercih etmeniz daha iyi olabilir. Örneğin benim de günlük olarak kullandığım ve çok güzel bir parfüm olan La Nuit de L'homme muadillerine bakabilirsiniz. Beliga'dan satın aldığım muadil oldukça başarılı.

Sayın hocam şahsi düşüncem 2.000 liralık parfüm almak yerine pahalı parfümlerin ucuz muadillerini tercih etmeniz daha iyi olabilir. Örneğin benim de günlük olarak kullandığım ve çok güzel bir parfüm olan la nuit de l'Homme muadillerine bakabilirsiniz. Beliga'dan satın aldığım muadil oldukça başarılı.

Bende o şekilde kullanıyordum şu zamana kadar. Bargello, mad gibi parfüm kullanıyordum. Ancak biraz daha kaliteli bir şey olsun istedim.

Hocam linki atamam çünkü fiziksel olarak gidip aldım. Ancak özel mesajdan siteyi ve linkini atayım, reklam gibi olmasın buradan.
Olur hocam. Çok teşekkür ederim.

Bende o şekilde kullanıyordum şu zamana kadar. Bargello, mad gibi parfüm kullanıyordum. Ancak biraz daha kaliteli bir şey olsun istedim.

Olur hocam. Çok teşekkür ederim.

Hocam merhaba tekrardan. 500 mesaja ulaşmam gerekiyormuş o yüzden buradan atayım.

(Reklam değildir, baştan YTD tarzı atayım)

Bir tık fiyatı uçmuş arkadaşın. Kusura bakmayın. Ancak kesinlikle önereceğim bir koku.

Hocam merhaba tekrardan. 500 mesaja ulaşmam gerekiyormuş o yüzden buradan atayım.

(Reklam değildir, baştan ytd tarzı atayım)

Bir tık fiyatı uçmuş arkadaşın. Kusura bakmayın. Ancak kesinlikle önereceğim bir koku.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı