2000 TL PC Toplama

Ben i5 4460 ve gtx 960 ekran kartı ile bir sistem kurmak istiyorum fakat anakartlar genellikle 2 ram slotlu. 2 ram slotu yeterli midir?

Ben i5 4460 ve gtx 960 ekran kartı ile bir sistem kurmak istiyorum fakat anakartlar genellikle 2 ram slotlu. 2 ram slotu yeterli midir?

Dostum neden i5 4460 istiyorsun ki? Bu bütçeye DDR4 Skylake toplanabiliyorken DDR3 seçme bence. @Emre0606 arkadaşın önerdiği sistem gayet iyi. Bu zamanda bu bütçeye alınabilecek en iyi sistemi önermiş arkadaş. 1924TL tutmuş hem işlemci i5 6500 hemde GTX960 da var zaten. Bence bunu almalısın. Fiyatlar oynamadan, dolar yükselmeden al derim

2 slot anakartlarda tek modül 8 GB tercih edersen daha iyi olur, 8 GB daha eklediğinde gayet yeterli olacaktır.

ben daha sonrasını düşünüyorum, yani maksimum 16 gb yeterli midir?

ddr4 ile de ilgili daha tam olarak oturmadıgını duydum, bu yüzden ddr4'ten çekiniyorum

Yeterli zaten sistemde son zamanlarını yaşamaya başlar. Çekinecek bir durum yok şahsen ben sistemi topladığımda piyasada yoktu, olsaydı DDR4 toplardım.

Sepette toplayınca öyle çıkıyordu. Sinerji'nin hatası veya bizim hatamız önceden KDV'li olarak topluyordu yanlış hatırlamıyorsam o zaman DDR3'e yönelebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…