2000 TL protein tozu önerisi

Dostum ben Isolate whey atıyorum benim atdığım senin atdıklarından çok daha iyi.

Ayrıca Multipowerın sadece tadları güzel, o fiyata değmiyor.

Dostum ben Isolate whey atıyorum benim atdığım senin atdıklarından çok daha iyi.

Ayrıca Multipowerın sadece tadları güzel, o fiyata değmiyor.
Hocam bütün stoklar bitmiş şansıma. Ne yapayım sizce? O attığınız HIQ PURE ISOLATE ürünü aklıma çok yatmıştı.

Alsaydınız keşke, hem zam geldi hemde stok yok bütçe nedir?

Hi pro+ da alabilirsin oda iyidir.
Gram bazında değişiyor bütçem, elimdeki ürünü satmadan 2.5-3'lük ürünleri alamam. 900 gram için 1100 lira olan HİQ bütçeme uyuyordu.

Gram bazında değişir bütçem, elimdeki ürünü satmadan 2.5-3'lük ürünleri alamam. 900 gram için 1100 lira

Bunu diyorsunuz galiba, diğerlerine göre gram bazında fiyatı ucuz geldi. Ucuz etin yahnisi olayı olmasın.
Protein oranına bakabileceğim bir site var mıdır?

Düz bunuda alabilirsin bir HIQ kalitesi yok ama yine iyidir. Big Joy Big Whey Classic Whey Protein 2376 Gr - Whey Protein

HIQ den alacağın hiçbir ürün kalitesiz olmaz, ISOLATE olmadığı için daha ucuz yine normal Wheylere göre çok daha kaliteli.+

WPC80 ve servis başı 24 protein var gayet iyi değerler. HIQ olanlar attığın ile aynı ürünler.

Dosya Ekleri

• OrtaSekmentKarşılaştırmalar.png
    641,6 KB · Görüntüleme: 45
O zaman ben yukarıda attığım ürünü alayım, zaten ortalama 20-25 gün gider tahmini. Weider ya da kaliteli bir markaya geçerim ileride.

Evet, öyle yapmanız mantıklı sorunuz olursa sorarsınız yine.
Hocam uzun bir süre sonra tekrardan merhaba.
HİQ'in 500 gram creatin'ini aldım onun dibi geldi sayılır. Az önce de aşağıdaki ürünü satın aldım. 1529TL'ye geldi bu protein tozu. Nasıl sizce?

Gayet iyi güzel günlerde kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…