2000 TL PS4 vs PC

Hendekciemre45

Hectopat
Merhaba ben uzun zamandır yeni nesil oyunlari oynayabilmek için PC ve PS veya Xbox gibi konsollara bakıyorum ama nereye baksam bilgisayar ve PS ile arada kalıyorum. Arkadaşlar başlığı gordugunuzde şu daha mantıklı deyip nedenini yazarsanız çok sevinirim. Hem aklında bu soru işareti olan arkadaşları da bilgilendirmis oluruz. (Amacım yeni nesil oyunlari oynayabilmek ama bilgisayar alirsam da günlük işlerinde sıkıntı cikmamasini istiyorum. Bütçe 2000 TL )

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör hariç 2000 TL ise güzel bir sistem kurulur ama fiyata monitör de dahilse biraz zor. 2-3 yılda bir parçaları upgrade ederim diyorsanız PC alın.

Bu fiyata ps4 pro alınır ayrıca. Monitör dahil ise ps4 pro daha mantıklı olur sonuçta televizyon da oynayabilirsin onu. Monitör dahil değil ise daha iyi bir sistem toplanabilir. İlerde parçaları da yükseltme imkanınız varsa pc daha mantıklı olur. Yok ben bu fiyata alırım anca oyunlara para veririm diyorsanız da pro mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…