ENERMAX alınır.
Ses dışında bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama sessiz olsun diyorsanız bu fiyat bandında çokta mümkün görünmüyor.Ama o modelinde kronik ses sorunu varmıs bir sıkıntı yaratır mı bana?
Ses dışında bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama sessiz olsun diyorsanız bu fiyat bandında çok da mümkün görünmüyor.
Bu fiyata daha iyisi bulunmaz. Hayırlı olsun şimdiden.O zaman bunu alıyorum hocam sağ olun.
@wWalsh ENERMAX Pro 3 hakkında pek de bilgi yok. Bir tek Pro 2'nin çok kötü olduğu bilindiği için öyle bilgi var. İç donanımı hakkında sıfır bilgi olan bir modeli almak sıkıntı.
Şahsen bunu öneririm:
2 farklı versiyonu var kötü ve iyi diye. White modeli full range diye geçiyormuş:
Rehber: MSI MAG A-BNL Full range olan ve Full range olmayan versiyonları nasıl ayırt edilir?
Öncelikle Full range olmayan modelinin arka kısmı: Etiketin üzerinde bu ibare yer alır: Bu da Full range modelin arka kısmı. Tasarımsal değişikler söz konusu. Full range olan modelin etiketi: Eğer MSI A650BNL almayı düşünüyorsanız, mutlaka full range olan modeli tercih etmenizi öneririm...www.technopat.net
@wWalsh ENERMAX Pro 3 hakkında pek de bilgi yok. Bir tek Pro 2'nin çok kötü olduğu bilindiği için öyle bilgi var. İç donanımı hakkında sıfır bilgi olan bir modeli almak sıkıntı.
Şahsen bunu öneririm:
2 farklı versiyonu var kötü ve iyi diye. White modeli full range diye geçiyormuş:
Rehber: MSI MAG A-BNL Full range olan ve Full range olmayan versiyonları nasıl ayırt edilir?
Öncelikle Full range olmayan modelinin arka kısmı: Etiketin üzerinde bu ibare yer alır: Bu da Full range modelin arka kısmı. Tasarımsal değişikler söz konusu. Full range olan modelin etiketi: Eğer MSI A650BNL almayı düşünüyorsanız, mutlaka full range olan modeli tercih etmenizi öneririm...www.technopat.net
Bütçe çıkarsa en iyisi bu:Hocam sistemim komple siyah beyaz hiçbir şey almak istemiyorum açıkçası, siyahınında fiyatı pahalı geliyor bana. Başka önerin varmıdır
FSP yerine A650BNL modeli daha mantıklı. FSP'nin ripple değerleri çok fazla. Filtrelemede noname kapasitörler var.Bi tık üstünde bu var:
Kronik fan sesi sorunu var ama. Fanları kalitesiz çünkü. NZXT ile fiyat farkı düşük olduğu için pek önermem.
Başka yok bildiğim, kaliteli olarak adlandırılan.