2000 TL PSU+kasa önerisi

SerodyX

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen - Duysal Ses Sanatları Tasarımı
Merhaba sevgili hocalarım. Aşağıda belirtmiş olduğum sistem için PSU ve kasa aramaktayım. Bütçem maksimum 2000 TL. Ekran kartının teknik özellikler sayfasında minimum 650W PSU öneriliyor. 600W olsa da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum, şimdilik ekstradan overclock yapmak gibi bir niyetim yok. Kasa ve PSU birleşik veya ayrı ayrı olabilir.

*Ryzen 5 5600.
*Gıgabyte RX 6700 XT Gaming OC (281mm)
*Gıgabyte B550M Aorus Elite.
*Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 MHz.
*Crucial P5 500 GB.

Şimdiden teşekkürler.

Aşma imkanı var mı?

Aşma imkanı var mı?
Şansımı bi' denerim, Psu hakkında çok fazla olumlu yoruma denk geldim zaman içerisinde. Bir de merak ettiğim bir şey var, bu kasaların fanları sabit devirde mi çalışıyor yoksa manuel veya otomatik olarak kontrol edebiliyor muyuz fan devirlerini?

Şansımı bi' denerim, Psu hakkında çok fazla olumlu yoruma denk geldim zaman içerisinde. Bir de merak ettiğim bir şey var, bu kasaların fanları sabit devirde mi çalışıyor yoksa manuel veya otomatik olarak kontrol edebiliyor muyuz fan devirlerini?
Kumandası var, kumandadan kontrol edebilirsin hızlarını. Ve kumandada RGB değişikliği de yapabilmene olanak sağlayan tuşlar var.

Kumandası var, kumandadan kontrol edebilirsin hızlarını. Ve kumandada RGB değişikliği de yapabilmene olanak sağlayan tuşlar var.
Kumandalı fan kontrolcüler bile 250-300 lirayken bu kasa gayet iyiymiş o zaman. Teşekkür ederim tavsiye için.

Hocam çok teşekkürler ilginize, Bu Psu'yu da tercih edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı