2000 TL R5 5600 için sıvı soğutma önerisi

Movai editor Plus var hocam 2020 alinmiyor sanirim.

Peki hava soğutma desek ne önerirsiniz 600e

600 TL'ye kadar hava soğutma ne onerirsinjz hocam

Önerim SE214XT.

Yaklaşmamalı bence.
Hocam sizce alinirmi 1200e ?

Render da kaç alıyor bu arada? 85 filansa sıkıntı değil.
99.5

Önerim SE214XT.

Hocam arkadasin artigi 1200'lük sivi sogutma 2 yil goturse yeter sizce aliyi mi o kadar da Ultra bir şeye gerekyok idarelik alacağım 2 yil goturse yeter. Amaç 99.5tan kurtulmam islemci ölmesin diye.

Hocam sizce alınır mı? 1200e?

99.5

Hocam arkadasin artigi 1200'lük sivi sogutma 2 yil goturse yeter sizce aliyi mi o kadar da Ultra bir şeye gerekyok idarelik alacağım 2 yil goturse yeter. Amaç 99.5tan kurtulmam islemci ölmesin diye.

Hocam Game Booster markasına bulaşmayın. Attığım ürünleri alın çok daha uzun süre idare eder.

1200 TL ona verene kadar:

Bunu alın.

Abovv.. macun filan sıkıntı olabilir.
Zalman kullanmistim.

Hocam Game booster markasına bulaşmayın. Attığım ürünleri alın çok daha uzun süre idare eder.

1200 TL ona verene kadar:

Bunu alın.

Peki hocam ya beyazi alacağım ya da bu 1200'luk olan sivi sogutmayi alacağım peki bu sivi sogutma ne kadar sogutur hocam bilginiz var mı ve 1600'luk beyaz ID ile ne farki var.

Ayrica siteye guvenmedim hic adi belli olmayan bi site.

Zalman kullanmistim.

Peki hocam ya beyazi alacağım ya da bu 1200'luk olan sivi sogutmayi alacağım peki bu sivi sogutma ne kadar sogutur hocam bilginiz var mı ve 1600'luk beyaz ID ile ne farki var.

Ayrica siteye guvenmedim hic adi belli olmayan bi site.
Bütçe biraz daha az ise:

Mantıklı. Site de gayet güvenilir. Sıvı soğutma alacaksanız sizin için şuan en iyi seçenek:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı