2000 TL R7 240 Sistem Fikirleriniz

Lhaewion

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bu yaz almayı planladığım bir sistem topladım. Sizden sistemdeki eksikler neler, neleri değiştirmeliyim vs. belirtmenizi istiyorum.

Not: Monitör dahildir.

SSD: Tıkla
Monitör: Tıkla
Ekran Kartı: Tıkla
İşlemci: Tıkla
RAM: Tıkla
Anakart: Tıkla
Kasa: Tıkla
Fan: Tıkla

Ek olarak belirteyim monitör hoşuma gitmedi. Teknosa, Bimeks vs. aynı fiyata daha iyi bir DVI sahip monitör belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiye olarak şu sistemi önereyim:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    31 KB · Görüntüleme: 102
Ben size bu sistemi öneririm:

• MSI H110M PRO-VD 2133MHz DDR4 Anakart
  • İntel Pentium G4560 3.5GHz İşlemci
  • Sapphire/Asus/Gigabyte RX460 2GB 128Bit Ekran Kartı (Çift Fan)
  • Crucial 8GB 2133MHz DDR4 RAM
  • WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Sata 3 Hard Disk
  • Dark Argon 400W Kasa
Güzel bir araştırma ile 1550TL ye alabilirsin bu sistemi.

Anakartı alacağın yere bios güncellemesini yapıpta göndermelerini söyle yoksa sistem çalışmaz.

Kalan 450TL ile de kendine güzel bir monitör al.

Kesinlikle şu anda SSD almayın bütçeniz çok uygun değil. Alırsanız kötü bir sistem çıkacaktır ortaya. Ona vereceğiniz parayla daha iyi bir sistem alırsınız.

Ek olarak kasanızın içinde Frisby PSU var. Tavsiye etmem bir bakarsınız ev yanmış filan.

Üstte belirttiğim sistemi tavsiye ederim size. Bütçeniz monitör dahil 2000TL değil mi ?

Monitör en az 450 desek güzel birtane için. Kalır geriye 1550TL.

1550TL lik sisteme de SSD takılmaz. SSD için en az sadece kasa için 2000TL gerekir.

Sonradan ilave edebilirsiniz.

Dürüst olmak gerekirse bu sistem kesinlikle olmamış SSD ye 350 TL vermek aşırı ama aşırı saçma hocam.

Kesinlike benim yazdığımı alın en düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size bu sistemi öneririm:

• MSI H110M PRO-VD 2133MHz DDR4 Anakart
  • İntel Pentium G4560 3.5GHz İşlemci
  • Sapphire/Asus/Gigabyte RX460 2GB 128Bit Ekran Kartı (Çift Fan)
  • Crucial 8GB 2133MHz DDR4 RAM
  • WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Sata 3 Hard Disk
  • Dark Argon 400W Kasa
Güzel bir araştırma ile 1550TL ye alabilirsin bu sistemi.

Anakartı alacağın yere bios güncellemesini yapıpta göndermelerini söyle yoksa sistem çalışmaz.

Kalan 450TL ile de kendine güzel bir monitör al.

Kesinlikle şu anda SSD almayın bütçeniz çok uygun değil. Alırsanız kötü bir sistem çıkacaktır ortaya. Ona vereceğiniz parayla daha iyi bir sistem alırsınız.

Ek olarak kasanızın içinde Frisby PSU var. Tavsiye etmem bir bakarsınız ev yanmış filan.

Üstte belirttiğim sistemi tavsiye ederim size. Bütçeniz monitör dahil 2000TL değil mi ?

Monitör en az 450 desek güzel birtane için. Kalır geriye 1550TL.

1550TL lik sisteme de SSD takılmaz. SSD için en az sadece kasa için 2000TL gerekir.

Sonradan ilave edebilirsiniz.

Dürüst olmak gerekirse bu sistem kesinlikle olmamış SSD ye 350 TL vermek aşırı ama aşırı saçma hocam.

Kesinlike benim yazdığımı alın en düşük.

Hocam söylediklerinizden yola çıkarak şu şekilde bir sistem topladım:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 213

Hocam işlemciyi G4560 yapın mutlaka yoksa oyunlarda ve gelecekte sıkıntı yaşarsınız.

Hyperthreading teknolojisi G4400 de yok 2 çekirdek olduğu için bazı oyunları patch kurmadan oynayamazsınız.

Ve geleceğe yönelik değil. G4560 almalısınız. Hyperthreading olduğu için 4 çekirdek gibi çalışıyor.

Bana sorarsanız Vatandan almayın ucuz ve güvenilir bir sürü yer var ve baya fiyat farkı var.

Screenshot_2017-03-14-21-34-10-1.png
Screenshot_2017-03-14-21-44-29-1.png

Burayı 1650 TL ye alın hocam. Gerçekten güzel bir sistem. Üstteki resimdeki mağaza nanokatalog alttaki ise n11.

Vatan ile fiyat farkı anlaşılıyor herhalde :)

Ama H110M e Bios Güncellemesi gerekli yoksa çalışmaz. Nasıl yapacaksınız bilmiyorum.

Mağazaya sorun yapıyorlar mı diye yapmıyorlarsa yapan başka bir yerden al.

Ya da güncellemeden al Skylake 1151p bir işlemci kullanan tandığın varsa işlemcisini al güncellemeyi yap ver.

Hocam işlemciyi G4560 yapın mutlaka yoksa oyunlarda ve gelecekte sıkıntı yaşarsınız.

Hyperthreading teknolojisi G4400 de yok 2 çekirdek olduğu için bazı oyunları patch kurmadan oynayamazsınız.

Ve geleceğe yönelik değil. G4560 almalısınız. Hyperthreading olduğu için 4 çekirdek gibi çalışıyor.

Bana sorarsanız Vatandan almayın ucuz ve güvenilir bir sürü yer var ve baya fiyat farkı var.

Eki Görüntüle 220874 Eki Görüntüle 220875

Burayı 1650 TL ye alın hocam. Gerçekten güzel bir sistem. Üstteki resimdeki mağaza nanokatalog alttaki ise n11.

Vatan ile fiyat farkı anlaşılıyor herhalde :)

Ama H110M e Bios Güncellemesi gerekli yoksa çalışmaz. Nasıl yapacaksınız bilmiyorum.

Mağazaya sorun yapıyorlar mı diye yapmıyorlarsa yapan başka bir yerden al.

Ya da güncellemeden al Skylake 1151p bir işlemci kullanan tandığın varsa işlemcisini al güncellemeyi yap ver.

Hocam çevremde Skylake kullanan yok mecbur 30 TL fazla verip Vatan'dan alıcam ve almışken güncelleticem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı