SafderunTR
Hectopat
Hocam Apex 9, ASUS STRIX scope ve K70 arasinda kalmistim ben de aralarindan K70'i tercih ettim ve gercekten cok memnunum. Red Switch ve gercekten ses cok tok geliyor insanin yazi yazasi geliyor surekli. Ucunun de YouTube testlerine ve yorumlarina bayagi bir sure baktim ve bun da karar kildim. Ben QP Bilişim'den aldim 2100 TL'ye İngilizce gorunuyor klavye fakat Türkçe olarak geliyor ve buyuk enter var. Sana da tavsiye ederim
ASUS'un ROG markası kafamı karıştırıyor acaba daha Ucuz'a kaliteli alabilir miyim diye. Ancak dediğiniz kadar varsa bütçemi biraz daha zorlayıp alabilirim. Bir de aklımda şöyle bir sorun var. Switch'ler bozulduğunda Cherry MX Switch alıp değiştirme imkanım var mı?
Scope alırdım ben.Merhaba, aşağıdaki klavyeler arasında kaldım. Aslında TKL bir klavye arıyorum ancak önemli bir kriter değil.
HyperX için fiyatını hak etmediğini söyleyenler mevcut ayrıca benim de hoşuma giden bir klavye değil.
Başka bir klavye öneriniz varsa görmek isterim.
- Çok sesli olmamalı. Red Switch tercihim.
- Mümkünse kompakt olmalı.
- Fonksiyon tuşları olmalı.
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.929,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-TR Cherry MX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-TR Cherry MX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-TR Cherry MX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangi klavyeler arasında kalıp bu tercihi yaptınız açıklama şansınız var mı?Dün asus rog strix scope sipariş ettim elime ulaşana kadar beklerseniz yorum yapabilirim.
Hangi klavyeler arasında kalıp bu tercihi yaptınız açıklama şansınız var mı?