2000 TL Red Switch klavye önerisi

Bütçe
2000
Merhaba, aşağıdaki klavyeler arasında kaldım. Aslında TKL bir klavye arıyorum ancak önemli bir kriter değil.
HyperX için fiyatını hak etmediğini söyleyenler mevcut ayrıca benim de hoşuma giden bir klavye değil.

Başka bir klavye öneriniz varsa görmek isterim.
- Çok sesli olmamalı. Red Switch tercihim.
- Mümkünse kompakt olmalı.
- Fonksiyon tuşları olmalı.

HyperX Alloy Origins Core PBT olan modeli öneririm.

K70 MK.2'yi 2 yıldan uzun süredir kullanan biri olarak oldukça memnun olduğumu söylemeliyim. iCUE yazılımının harika olması dışında halâ yeni gibi hissettiriyor ve gayet kaliteli bir kasası var. Zaten Red Switch istiyormuşsunuz, gayet güzel. Tüm ekipmanlarım Corsair olduğundan onlarla da senkronize çalışıyor. Şuana dek hiçbir şikayetim olmadı. Sadece bileklik keşke daha iyi olsaydı. Ayrıca bilek ile kullanacaksanız takıp çıkarırken dikkat edin. Gayet şık, pratik ve kaliteli bir deneyim sundu ve sunmaya devam ediyor bana.

Çok zor klavye beğenen birisi olarak istediklerimi karşılayıp karşılamadığını akşam belirteceğim.

Çok zor klavye beğenen birisi olarak istediklerimi karşılayıp karşılamadığını akşam belirteceğim.

Klavye bayağı büyük ve kaliteli hissiyatını dolu dolu veriyor. Basım hissiyatı da gayet güzel. Tek şikayet edebileceğim kısım tuşlardan sessiz ortamda yay sesini duyuyorsunuz. Alt tarafının alüminyum olmasının da buna etkisi var tabii.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    254,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı