2000 TL Red Switch klavye önerisi

Bütçe
2000
HyperX Alloy Origins Core PBT olan modeli öneririm.

Rog NX red kullanıyorum malzeme kalitesi olsun tuşa basış hissiyatı olsun aşırı memnunum. Yanlış hatırlamıyorsam RX, NX'ten daha iyiydi.

K70 MK.2'yi 2 yıldan uzun süredir kullanan biri olarak oldukça memnun olduğumu söylemeliyim. iCUE yazılımının harika olması dışında halâ yeni gibi hissettiriyor ve gayet kaliteli bir kasası var. Zaten Red Switch istiyormuşsunuz, gayet güzel. Tüm ekipmanlarım Corsair olduğundan onlarla da senkronize çalışıyor. Şuana dek hiçbir şikayetim olmadı. Sadece bileklik keşke daha iyi olsaydı. Ayrıca bilek ile kullanacaksanız takıp çıkarırken dikkat edin. Gayet şık, pratik ve kaliteli bir deneyim sundu ve sunmaya devam ediyor bana.

Çok zor klavye beğenen birisi olarak istediklerimi karşılayıp karşılamadığını akşam belirteceğim.

Çok zor klavye beğenen birisi olarak istediklerimi karşılayıp karşılamadığını akşam belirteceğim.

Klavye bayağı büyük ve kaliteli hissiyatını dolu dolu veriyor. Basım hissiyatı da gayet güzel. Tek şikayet edebileceğim kısım tuşlardan sessiz ortamda yay sesini duyuyorsunuz. Alt tarafının alüminyum olmasının da buna etkisi var tabii.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    254,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…