2000 TL red switch klavye önerisi

Bütçe
2000

RoGueS2

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

2000 TL civarında red switch klavye arıyorum. %60, İngilizce, Türkçe olabilir şu an için aklımda önerilere bakarak aşağıdaki iki model var. Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Önerilerinize açığım.

Aklımda olan modeller:
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz - ---->birçok arkadaş bu Klavye'yi övmüş ama connectgame'in iadesinin sıkıntılı olduğu yazılmış.

@Motionless IN White neden beğenmediğinizi yazarsanız güzel olur. Kafa karışıklığı olmasın.

O fiyata dünyanın en iyi klavyesi bile olsa membrane klavye asla ama asla alınmaz. Kötü bir klavye değil ancak fiyatını hak edecek bir klavye de değil.

O fiyata dünyanın en iyi klavyesi bile olsa membrane klavye asla ama asla alınmaz. Kötü bir klavye değil ancak fiyatını hak edecek bir klavye de değil.
Katılmıyorum kime göre neye göre? Benim için bu daha avantajlı bir şey.

Abi apex 3 size ne yaptı ? :D Hiç kullandınız mı hayatınız boyunca merak ettim. Bir sürü kullanan arkadaşım var ben de deneyimledim kimsenin bir şikayeti yok.

Son düzenleme:

KAAN indirim koduyla yaklaşık 2170 TL civarına denk geliyor. Bizzat kendim kullanmaktayım ve forumlardaki kullanıcı incelemelerini de incelerseniz fiyatına göre muhteşem bir klavye olduğunu göreceksiniz.

Eğer satın almayı düşünürseniz satın aldıktan sonra sizden gümrük işlemleri için TC isteyecekler sonrasında da ingilizce metinle (satın aldıktan sonra kendi metinimi size gönderebilirim.) gümrük olayını anlatırsanız gümrükte sıkıntı olmadan elinize ulaşıyor.

@Snez dislike ama sebebiniz nedir?
Attığınız klavye membran bir klavye. Ve parasını kesinlikle hak etmiyor.
Numpadsiz klavyeleri beğenmiyorum. Konu sahibinin paylaştığı corsair k60 bana ondan mantıklı geldi.

KAAN indirim koduyla yaklaşık 2170 TL civarına denk geliyor. Bizzat kendim kullanmaktayım ve forumlardaki kullanıcı incelemelerini de incelerseniz fiyatına göre muhteşem bir klavye olduğunu göreceksiniz.

Eğer satın almayı düşünürseniz satın aldıktan sonra sizden gümrük işlemleri için TC isteyecekler sonrasında da ingilizce metinle (satın aldıktan sonra kendi metinimi size gönderebilirim.) gümrük olayını anlatırsanız gümrükte sıkıntı olmadan elinize ulaşıyor.
Bu düzeyde numpadli bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı