2000 TL red switch klavye önerisi

MarvinTheAndroid

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir klavye arayışındayım ve piyasada o kadar çok seçenek var ki oldukça kafam karıştı. ChatGPT’yi darlamam bile yetmedi bir de burada deneyimlerinizi öğrenmek istedim. Öncelikle araştırmalarım neticesinde yaptığım filtrelemeden ve isteklerimden bahsedeyim:
  • Bütçe 2000 (Çok çok iyi bir şey önerilirse 2500 de okey)
  • Red switch, RGB, Türkçe Q klavye
  • Klavyenin ve tuşların basarken tok bir his vermesini istiyorum
  • Klavyeyi kullanım amacım genellikle oyun olacak ama harika bir oyuncu değilim; genelde Sims, bazen de Valorant oynuyorum öncelik tepki süresinde gecikme olmaması
  • Uzun vadede parmak yoran bir klavye olmasını istemiyorum çünkü işyerinde de sürekli klavye kullanıyorum
  • Kablosuz teknolojisi ne noktada bilmiyorum ama tepki hızı konusunda sorun olmayacaksa kablosuz modellere de uzak sayılmam (yine de kablolu olsa daha içime siner)
  • Son olarak da beyaz olursa tadından yenmez

Kendi araştırmalarım ve aşırı kafamın karışması sonucunda Havit Gamenote KB885L ve Rampage Yoru TKL (ya da kablosuz modeli Yoru Pro) modellerine bakmaktayım. Steelseries, Razer, Corsair gibi markalarda benim bütçemde bir avuç ürün olduğu için dikkat etmedim açıkçası.
Rampage, Gamepower gibi markalara da önyargılı değilim sadece bu markaların en tırt modellerine denk gelmek istemiyorum.

(Şu an Rampage KB-R63 kullanmaktayım, kablosu temassızlık yapıyor ve tamamen araştırmasız almıştım geçmişte. Blue switch karşıtlığım da kardeşimin geçmişte geceleri yan odamda lol oynamasından gelmektedir )

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe içerisindeki en iyi model bu.Rampage ve gamepowera yargılı olmak ile alakalı bir şey yok. O markaların tüm ürünleri tırt. Attığım klavyeyi İyzico ve Parolapara ile bayağı uyguna getirebiliyorsunuz.

Arkadaşın tavsiyesine katılıyorum. Kendimde şu an aynı markanın bir alt modelini kullanıyorum (ace 60 Pro) ve gayet memnunum beklentilerinizi tamamen karşılar.

Arkadaşın tavsiyesine katılıyorum. Kendimde şu an aynı markanın bir alt modelini kullanıyorum (ace 60 Pro) ve gayet memnunum beklentilerinizi tamamen karşılar.
Klavyenin videolarından gördüğüm kadarıyla verdiği his ve sesi tam aradığım şey fakat Türkçe değil maalesef, ben Türkçe Q arayışındayım

MCHOSE G75 PRO'dan daha mantıklı bir seçenek yok.

Klavyenin videolarından gördüğüm kadarıyla verdiği his ve sesi tam aradığım şey fakat Türkçe değil maalesef
Türkçeyi kendiniz bilgisayardan ayarlıyorsunuz. 4 tane mekanik klavyem var hepsi de ingilizce layout. Sıkıntı olmuyor gördüğünüz gibi.

Klavyenin videolarından gördüğüm kadarıyla verdiği his ve sesi tam aradığım şey fakat Türkçe değil maalesef

Türkçe olmaması Türkçe kullanılamaması anlamına gelmez. Bastığınız tuşlar yine Türkçe klavyeye göre yazılacaktır. Alışamazsanız ekstardan keycaps alırsınız. Bu fiyata rakipsiz bir ürün bu.

Klavyenin videolarından gördüğüm kadarıyla verdiği his ve sesi tam aradığım şey fakat Türkçe değil maalesef, ben Türkçe Q arayışındayım
Türkçe Q olarak maalesef kaliteli bir iş çıkartmıyorlar artık. İngilizce alsanızda sizi rahatsız edeceğini zannetmiyorum En kısa sürede alışırsınız.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, kanıma girdiniz bu klavye konusunda, sanırım alacağım Bir de oyuncu koltuğu bakmaktayım, konu açtığımda oraya da beklerim sizleri

Cevaplarınız için teşekkür ederim, kanıma girdiniz bu klavye konusunda, sanırım alacağım Bir de oyuncu koltuğu bakmaktayım, konu açtığımda oraya da beklerim sizleri
Rica ederiz. Umarım bende biriktirip alabilirim çünkü gerçekten çok iyi bir klavye. Ayrıca İyzico+Parollapara kampanyasını uygulamayıda unutmayın dahada ucuza geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…