Daha öncesinde MSI Forge GK310 aldım ve space tuşu kalitesiz, backspace tuşu ölü bir şekilde geldi ve iade ettim. Şu an red switch bir klavye arıyorum ve maksimum bütçem 2000 TL. Multimedya tuşlarını severim.
Daha öncesinde MSI Forge GK310 aldım ve space tuşu kalitesiz, backspace tuşu ölü bir şekilde geldi ve iade ettim. Şu an red switch bir klavye arıyorum ve maksimum bütçem 2000 TL. Multimedya tuşlarını severim.
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.
Merhaba, Monster k3 pro kullandım 1 1.5 yıl kadar red switch sorun yaşamadım güzeldi bakabilirsiniz. Bundan sonra razer blackwidow'a geçtim pişman oldum.
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!
Merhaba, Monster K3 Pro kullandım 1 1.5 yıl kadar red switch sorun yaşamadım güzeldi bakabilirsiniz. Bundan sonra Razer Blackwidow'a geçtim pişman oldum.
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!
işte bende de liseye falan giderken heveslenmiştim o zaman alamamıştım. kasımda falan Razer DeathAdder V3 Pro mause aldım hoşuma gitti mause iyi hala sağlam sonra işte klavyede razer olsun diye klavyeyi de değiştirdim. yapmayaydım iyidi.