5 561455 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 3 12 Kasım 2023 #1 Önerilerinizi bekliyorum, blue Switch olursa daha iyi olur.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2023 #2 ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR Optik mekanik Switch'lere sahip, çok hızlı tepki süresine sahip, benim fikrimce F/P ürünü. Piyasasına çok hakim değilim ama geçen sene 1800 TL'ye almıştım.
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR Optik mekanik Switch'lere sahip, çok hızlı tepki süresine sahip, benim fikrimce F/P ürünü. Piyasasına çok hakim değilim ama geçen sene 1800 TL'ye almıştım.
juggernautdrivex Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 285 12 Kasım 2023 #3 Hylex dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR optik mekanik Switch'lere sahip, çok hızlı tepki süresine sahip, benim fikrimce F/P ürünü. Piyasasına çok hakim değilim ama geçen sene 1800 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam 4500 TL'ye kadar öneriniz ne olurdu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Hylex dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR optik mekanik Switch'lere sahip, çok hızlı tepki süresine sahip, benim fikrimce F/P ürünü. Piyasasına çok hakim değilim ama geçen sene 1800 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam 4500 TL'ye kadar öneriniz ne olurdu?