M mertozkan Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 93 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Selam arkadaşlar. Maksimum 2000 TL oyun için klavye önerebilir misiniz? CS:GO, Valorant, Elden Ring, souls, Dying Light gibi vs neredeyse çoğu oyunu oynuyorum. Mekanik ve RGB olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Selam arkadaşlar. Maksimum 2000 TL oyun için klavye önerebilir misiniz? CS:GO, Valorant, Elden Ring, souls, Dying Light gibi vs neredeyse çoğu oyunu oynuyorum. Mekanik ve RGB olursa sevinirim.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Biraz bütçe arttırıp Ak820 Pro alabilirsiniz. Para birimini dolar yapıp alırsanız daha ucuza alabilirsiniz. Satıcı güvenilidir. Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama Aula F75 Ak820 Pro'dan bir tık daha iyi bir klavye. AULA F75 Original Tastatur RGB PC Angepasst Bluetooth Wireless 2,4G Typ-C Wired Gaming Mechanische Schalter 75 % Tastatur 82 Tasten - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Biraz bütçe arttırıp Ak820 Pro alabilirsiniz. Para birimini dolar yapıp alırsanız daha ucuza alabilirsiniz. Satıcı güvenilidir. Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama Aula F75 Ak820 Pro'dan bir tık daha iyi bir klavye. AULA F75 Original Tastatur RGB PC Angepasst Bluetooth Wireless 2,4G Typ-C Wired Gaming Mechanische Schalter 75 % Tastatur 82 Tasten - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com