2000 TL RGB ve numerik tuşları olan klavye önerisi

mistarin

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, @muratscd ile birlikte yapmış olduğumuz her bütçeye klavye rehberi:

500 TL:

“GANKSENINLE” kodu ile 500 TL'ye düşüyor. Bu bütçede çok seçenek yok; fiyatına göre güzel, alınır. Herhangi bir kroniği yok. 1000 TL bütçeye kadar alınabilir.

1000 TL:

Bu fiyat bandında fazla beklentiye girmeye gerek yok zaten. tam boy istiyorsanız Aula S99 retro en iyi seçenek. BlueForce Titan da hotswap özelliğini bulunduruyor. Bu fiyata göre gayet memnun edecektir. K550 ile K620 arasında boyut farkı bulunmaktadır.

1500 - 2000 TL:

Aigo A87 kablosuz, kablosuz kullanmak zorundaysanız 1500 TL bütçede tercih edilebilir.
Bütçe artarsa Royal Kludge R75 de güzel bir seçenek.
Aigo A68, 68 tuşlu bir model ve yellow Switch'leri oldukça sessizdir.
Ajazz AK680'nın ise manyetik yapısı vardır.

Bu bütçede en iyi seçenek Aula F87 Produr.

2500 - 3000 TL:

Ace 60 Pro, bu fiyat bandına göre gayet güzel; alınır. Herhangi bir kronik sorunu yok. furycube K99, tam boy istiyorsanız tercih edilebilir. MCHOSE Ace 68, manyetik klavye arayanlar için iyi bir seçenek.
Endorfoy Thock, switch konusunda oldukça başarılı. Ajazz AK820 Pro, ekran isteyenler için iyi bir tercih; Aula F75 ile benzer. AK870, AK680'in büyük hali. Kapakları değiştirilebilir. Tuşlar da aynı şekilde değiştirilebiliyor ve zaten yedekleriyle birlikte geliyor. Fiyatı da gayet makul. Epomaker HE75trı ise fiyatına göre gerçekten iyi bir model; değerlendirmeye değer.

3000 - 4000 TL:

Jet75, bu fiyat bandında gayet güzel; alınır.
MCHOSE X75 ise bütçesinin en iyilerinden denebilir, direkt alınır.
Furycube E68 de oldukça iyi; mükemmel bir model. Alüminyum kasa, harika Switch'leri bulunmakta. Beyaz istiyorsanız E68, siyah istiyorsanız ND65 tercih edilebilir.
Epomaker RT80 ise gayet güzel bir klavye; kahverengi switch çok yakışır diye düşünüyorum.
Chilkey, taş gibi sağlam bir klavye; ND65 alınabilir.

Ajazz AK832 Pro, düşük profil isteyenler için iyi bir seçenek.

4000 - 5000 TL:

Epomaker Galaxy 100, tam boy isteyenler için güzel bir seçenek.
F75s, iyi bu butcede; bu bütçede Pro modeliyle birlikte tercih edilebilir.
GX87 Lite, alüminyum kasasıyla oldukça premium bir klavye. Tek eksi yanı, MCHOSE hub ile değil VIA ile çalışması.

Scyrox punk ise %60 boyut isteyenler için gayet iyi bir modeldir.
5000 - 6000 TL:

MCHOSE GX87s, alüminyum kasaya sahip; alınabilir.
Akko MonsGeek m1, premium bir klavye arıyorsanız tercih edilebilir.

Furycube F75 Ultra, bu fiyat bandındaki en iyi seçenek, tavsiye ediyorum.
NuPhy Kick75 hybrid, düşük profil isteyenler için alınabilecek bir modeldir.
6000+ TL:

Chilkey ND75'in 1.6 mm PCB versiyonunu özellikle tercih edin. Daha tok bir ses sunar ve hissiyatı daha iyidir. En mantıklı seçenek olur.

İyi sosyaller.
Ya vallahi tam bana da lazımdı, aylar sonra girdim siteye. Harflerinde de RGB olan, numerik tuş takımı bulunan, kablou veya kablosuz güzel naif bir klavye istiyorum. 2K'ya kadar önerebileceginiz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı