2000 TL Ryzen 3 2200G sistem toplama

• Konuyu başlatan YBK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.669
Tabi ki ülke şartlarında 100 tl imkansız ama anakart da her zaman değişecek bir parça değil.Senin 350 tl den paylaştığın anakart da mesela hdmi yokmuş, slot sayısıda 2 ve 2x4 ram kullanmayı düşünüyor.Yani bu anakartın yetersiz olduğu aslında gün gibi aşikar.İleri de bir pişmanlık yaşatacak ve belkide değişime kadar götürecek.Senin de içine sinmediği için alternatif paylaşıyorsun zaten.Ben kendimde sistem toplarken 3500 tl ile başlayıp 5200 tl de nokta koydum ki hala içimde kalan şeyler var.Düşük bütçeyle sistem soranların paylaşımlarını gördüğümde en iyileri nasip olur umarım demeden geçemiyorum.O yüzdende çok uzman değilim hep söylüyorum ama en ucuzu nerede bulunur diye bakabiliyorum diyede tavsiyede bulunmadan geçemiyorum.mesela bu arkadaş 2400g nin altında bir işlemci alırsa çok üzülücem ben şahsım adına :(
İnşallah en iyilerini alabilir. Katılıyorum. Tüm sistem tavsiye edenler aynı amaçla öneriyor diye düşünüyorum. Kimsenin bir çıkarı yok sonuçta. Bende 2000 TL ile yola çıkıp 3500 TL ye sistem toplayıp kampanyaya denk getirip 3000 TL ye denk getirdim. Ailem destek çıkmasa alamazdım ama. Malesef acı gerçek. Gönül ister herkeste 1080 ti lı 2700x li sistemler olsun :D Hayali bile güzel geliyor :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı