savardo Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 254 Çözümler 5 Dün 13:46 #1 Ortalama 2000 TL bütçem var. O bütçeyle alınabilecek tek marka da Casio. Sade, kasa çapı büyük olmayan saatler seviyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ortalama 2000 TL bütçem var. O bütçeyle alınabilecek tek marka da Casio. Sade, kasa çapı büyük olmayan saatler seviyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.451 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:47 #2 Amazon.com.tr
savardo Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 254 Çözümler 5 Dün 13:56 #3 Emma Stone dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam kasa kalınlığı fazla gibi.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.451 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:04 #4 savardo dedi: Hocam kasa kalınlığı fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Aksine ince bir saat. Fotoğraftan dolayı öyle gelmiş olabilir. 39mm kasa çapına sahip. Ekstra ince bileğiniz yoksa kaba durmayacaktır. Alternatif olarak şöyle bir üründe var. Kasa çapı 38.5mm. Amazon.com.tr
savardo dedi: Hocam kasa kalınlığı fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Aksine ince bir saat. Fotoğraftan dolayı öyle gelmiş olabilir. 39mm kasa çapına sahip. Ekstra ince bileğiniz yoksa kaba durmayacaktır. Alternatif olarak şöyle bir üründe var. Kasa çapı 38.5mm. Amazon.com.tr
savardo Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 254 Çözümler 5 Dün 14:07 #5 Emma Stone dedi: Aksine ince bir saat. Fotoğraftan dolayı öyle gelmiş olabilir. 39mm kasa çapına sahip. Ekstra ince bileğiniz yoksa kaba durmayacaktır. Alternatif olarak şöyle bir üründe var. Kasa çapı 38.5mm. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu iyiymiş hocam daha zarif duruyor.
Emma Stone dedi: Aksine ince bir saat. Fotoğraftan dolayı öyle gelmiş olabilir. 39mm kasa çapına sahip. Ekstra ince bileğiniz yoksa kaba durmayacaktır. Alternatif olarak şöyle bir üründe var. Kasa çapı 38.5mm. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu iyiymiş hocam daha zarif duruyor.