2000 TL serçe parmak destekli ergonomik mouse önerisi

Bütçe
3000 max

Harun36

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi özellikle serçe parmak destekli (Sgmx7 Pro benzeri) mouse arıyorum. Kullanmakta olduğum mouse Logitech G 402. Uzun süre kullanımlarda serçe parmağımın boşta olması sebebi ile beni yoruyor. Daha önce Sgmx7 Pro kullandım ergonomik olarak benim için muhteşemdi. Fakat kalite ve sensör hassasiyeti bakımından çok kötüydü.
Sgmx7'ye benzer ergonomik özelliğe sahip G402 gibi macro tuşları olan mouse bakıyorum. Temiz ikinci el ya da sıfır da alabilirim.
2000 TL'ye kadar bütçe var önümüzdeki birkaç haftada arttırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Dark Core Rgb Pro (sökülüp takılır serçe parmağı desteği var), Corsair Scimitar serileri, Razer Naga serileri.
Çok teşekkürler hemen bakıyorum

Corsair Dark Core Rgb Pro (sökülüp takılır serçe parmağı desteği var), Corsair Scimitar serileri, Razer Naga serileri.
Corsair dark core rgb beklentimi karşılıyor gibi . Diğerleri biraz uzak kalıyor.
Ama fiyatı yüksek ikinci el arayacağım yada indirim kovalayacağım.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hemen bakıyorum

Corsair dark core rgb beklentimi karşılıyor gibi . Diğerleri biraz uzak kalıyor.
Ama fiyatı yüksek ikinci el arayacağım yada indirim kovalayacağım.
Teşekkürler.
Parmak destekli özellikle yüzük-serçe parmağı destekli farelere markalar hiç önem vermiyor. Dümdüz Apple magic mouse gibi sıfır ergonomik fareler üretiliyor kimse de kullanırken şikayet etmiyor veya şikayet belirtmiyor. Biz heralde normalin dışındayız ki parmak destekli modeller arayışındayız.

Parmak destekli özellikle yüzük-serçe parmağı destekli farelere markalar hiç önem vermiyor. Dümdüz Apple magic mouse gibi sıfır ergonomik fareler üretiliyor kimse de kullanırken şikayet etmiyor veya şikayet belirtmiyor. Biz heralde normalin dışındayız ki parmak destekli modeller arayışındayız.
Everest kullandıktan sonra bakış açım değişti.
Kalitesiz bir marka olmasına rağmen ergonomi düşünmesi diğer markaların bu kadar uzak kalması beni çok şaşırtıyor. Acaba 3d yazıcı ile g402 ye serçe parmak destekli yeni bir üst kapak yapılabilir mi.?everest sgm x 7 pro gibi.
Yapabilecek varsa maliyetini konuşabiliriz.

Monster pusat v5 ergonomi olarak tercih edebilirim ama kalite olarak bilemiyorum nasıl olduğunu.
Kullanan var mı.?

Son düzenleme:
Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi özellikle serçe parmak destekli (Sgmx7 Pro benzeri) mouse arıyorum. Kullanmakta olduğum mouse Logitech G 402. Uzun süre kullanımlarda serçe parmağımın boşta olması sebebi ile beni yoruyor. Daha önce Sgmx7 Pro kullandım ergonomik olarak benim için muhteşemdi. Fakat kalite ve sensör hassasiyeti bakımından çok kötüydü.
Sgmx7'ye benzer ergonomik özelliğe sahip G402 gibi macro tuşları olan mouse bakıyorum. Temiz ikinci el ya da sıfır da alabilirim.
2000 TL'ye kadar bütçe var önümüzdeki birkaç haftada arttırabilirim.
bende senin dertten yanıyordum. Eğer hala istediğin gibi bir mouse bulamadıysan buna bak Redragon Sniper Mouse hem uygun hemde sensörü sgmx7 Pro lanetinden kat kat üstün :) İyi günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı