ProfessionWolf
Femtopat
Daha fazla
Hocam bunu gördüm ama çok geç geliyor şu anki kullandığım dandik klavye başımı şişiriyor hemen almak istiyorum membran olarak beğendiğim modeller var ama membran önermiyor kimse.
2000 TL'ye membran alınmaz mekanik varken. Türkiye'de adamakıllı fazla klavye yok. Anca bunlar var.
XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.816,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.706,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ha membrane istiyorsan en kaliteli bu var. HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam Omen tasarımını beğenmedim fazla XPG beğendim fakat Silver Switch sessiz midir bir de membran klavyeler ile mekanik klavyeler gecikme süresi aynı mı neden kimse membran önermiyor bu zamana kadar hep laptop kullandığım için klavyelerde bilgim yok fazla membran olarak şu 2 modeli buldum.
RAZER Ornata V3 Tkl Rz03-04881700-r3l1 Tr Q Rgb Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları
RAZER Ornata V3 Tkl Rz03-04881700-r3l1 Tr Q Rgb Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Omen tasarımını bende sevmiyorum. XPG biraz kronik sorunlu driverde sorun çekenler var. Silver Switch en sessiz Switch'lerden biridir. XPG şans işi bazılarına sorunlu bazılarına sorunsuz geliyor boş boşuna çile çekmeye gerek yok. Razer hakkında bilgim yok fakat SteelSeries alabilirsiniz sizi üzmez. Sorun çıkarsa iade edersiniz zaten.
Peki SteelSeries gecikmesi nasıldır acaba forumlarda okumuştum herkes sırf SteelSeries diye membran klavyeye boşa para veriyorsunuz filan diyorlar o yüzden biraz soğudum açıkçası.
Bu arada Apex 3 TKL Türkçe klavye kalmamış Amazon'da isterseniz 100 TL daha verip Türkçe alabilirsiniz. Benim için sorun değil diyorsanız da alın geçin. Zaten ayarlardan Türkçe yapabiliyorsunuz sadece keycapslarda İngilizce düzeni var.
Hocam o fiyatlara bir sürü mekanik klavye varken membrane klavye almak saçma tabii ki bir yandan haklılar. Yoksa klavyede herhangi bir sorun yok sorun çıkarsa Amazon güvencesiyle iade edebilirsiniz zaten.
Hocam var da birisinde kronik sorunlar var kronik sorun varsa hiç bulaşmayayım ben şanssızımdır Omen tasarımı kötü başka geriye bir şey kalmadı Amazon'da şunu gördüm bir de bu nasıldır Switch'leri iyi mi gecikmesi az mı?