2000 TL sistem önerisi

TattooArtist

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce (3 gün) A8-7600 APU bulunan kasamı 1900 TL'ye sattım.

Şimdi yeni bir kasa alacağım ve favorilerim arasında kararsız kaldığım 3 adet ilan mevcut, sizden seçim aşamamda yardım istiyorum, şimdiden herkese teşekkürler

1.
  • Ekran kartı: ASUS RX 550 2 GB
  • İşlemci: AMD A8-7650k
  • RAM: 8 GB 1600 MHz
  • HDD: 500 GB
  • SSD: Yok

Fiyat: 2000 TL

2.
  • Ekran kartı: Gigabyte Windforce RX 460
  • İşlemci: Intel Skylake Pentium G4400
  • RAM: 8 GB 2400 MHz
  • SSD: 256 GB
  • (Mini taşınabilir kasa)

Fiyat: 2300 TL

3.
  • Ekran kartı: ASUS R7 370 STRIX
  • İşlemci: i3 2100
  • RAM: 8+8 = 16 GB
  • SSD: Yok

Fiyat: 2100 TL

Evet arkadaşlar, durum bu şekilde. Şimdiden her yorum için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yazım yanlışım vesaire veya konu harici hatalı bir forum ihlalim varsa moderatör arkadaşlardan çok özür diliyorum.
up
up
aktif hala

Son düzenleme:
Hocam darboğaz yapmasından korkuyorum, sence korkum gereksiz midir fikrin ne?

Selamlar gece dolayısıyla yanlış görmüş olmalıyım ki ben işlemciyi G4560 olarak gördüm fakat G4400 ve arada dağlar kadar fark var ve ekran kartın ile darboğaz yapabilir. Kusuruma bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

estağfurullah hocam çok teşekkür ederim yinede, peki bu şartlar altında tercihiniz hangisi olur 3 ilan arasından

Estağfurullah hocam çok teşekkür ederim yine de, peki bu şartlar altında tercihiniz hangisi olur 3 ilan arasından

Dostum tüm sistemler darboğaz sorunlu hatta satma nedenleri de bu olabilir her sistemin videosunu bulup değerlere baktım ve hepsinde darboğaz sorunu var bütceni biraz arttıp başka sistemlere bak derim.

tamamdır hocam çok teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım, ben nvidia tarafında pek bilgili olmadığım için hep amd kartları tercih ettim, sizin nvidia alanında bu segmentte en azından rx 460'a tekabül edebilecek bir öneriniz var mı ?
Dostum tüm sistemler darboğaz sorunlu hatta satma nedenleri de bu olabilir her sistemin videosunu bulup değerlere baktım ve hepsinde darboğaz sorunu var bütceni biraz arttıp başka sistemlere bak derim.
.

Önemli değil GT 1030 bakabilirsin yine paylaşırsan yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…