N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 27 Haziran 2014 #11 DH'den misafir bu arkadaş
Öküz Anırtan Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #12 Tuna Yücer dedi: Küfür mü ettim ki? Genişletmek için tıkla... ''Neden hatırlattın? Herhalde yandaki fotograftandır?'' dedikten sonra ne demek istediğin belli oluyor, bana söylemek istedin! NirvanA1 dedi: DH'den misafir bu arkadaş Genişletmek için tıkla... O ne demek kardeşim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2014
Tuna Yücer dedi: Küfür mü ettim ki? Genişletmek için tıkla... ''Neden hatırlattın? Herhalde yandaki fotograftandır?'' dedikten sonra ne demek istediğin belli oluyor, bana söylemek istedin! NirvanA1 dedi: DH'den misafir bu arkadaş Genişletmek için tıkla... O ne demek kardeşim?
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #13 Ne söylemek istedim?
C Coulsonn Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #14 Adam faks makinasının FPS'ye etkisi var dediğine göre dalga geçme amaçlı gelmiş, konudan dağılabiliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2014
Adam faks makinasının FPS'ye etkisi var dediğine göre dalga geçme amaçlı gelmiş, konudan dağılabiliriz.
O Onay Kalkan Ziyaretçi 27 Haziran 2014 #15 Faks makinası FPS'yi arttırıyor öyle mi? Lütfen gereksiz konular açmayınız.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #16 Bu konuda bir trollleme var. Başka bir forumdan gelen üye anında hesap açıp böyle saçma sapan bir sistem kurarak buraya konu açtığını düşünüyorum. Tahmin ettiğim gibiymiş. Başka bir forumdan biri böyle bir troll yapmak istemiş.
Bu konuda bir trollleme var. Başka bir forumdan gelen üye anında hesap açıp böyle saçma sapan bir sistem kurarak buraya konu açtığını düşünüyorum. Tahmin ettiğim gibiymiş. Başka bir forumdan biri böyle bir troll yapmak istemiş.